February for blogger adnil linda

12:00 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Meneruskan 'legasi' tahun 2024... before that... siapa blogger bertuah untuk Januari? boleh klik kat SINI untuk baca ya! dan follow blogger tu sekali😉
 

untuk Februari, anies pilih blogger adnil linda untuk diperkenalkan. kepada yang belum kenal adnil linda ni, jemput baca entry ni dan lepas tu follow blog beliau ya!


sedikit info tentang blogger adnil linda... seorang ibu kepada 4 cahaya mata (3 putera 1 puteri) dan berkhidmat di salah sebuah hospital di Selangor. adnil linda juga isteri kepada seorang tentera (ATM).

dalam blognya, adnil linda selalu bercerita dan berkongsi tentang keluarganya, aktiviti bersama keluarga, anak-anak, cerita makan-makan dan lain-lain.

satu lagi perkara yang anies baru tahu fasal adnil linda ni, dia agent bantal Leyna. so kalau korang nak try bantal Leyna yang sedap tu... haa jangan lupa contact adnil linda tau!




BTW, anies sebenarnya baru je kenal blogger ni. kalau tak silap, akhir tahun lepas. kenal kat mana? of coz laa melalui 'aktiviti' skodeng blog blogwalking.

so, tu je laa sedikit pengenalan tingkas tentang blogger adnil linda. di kesempatan ni anies nak ucapkan terima kasih sebab sudi singgah sini. 

ada sedikit saguhati untuk adnil linda. insya Allah by next week anies pos. tapi sebelum tu bagi details kat SINI ya untuk tujuan penghantaran.

okey, last but not least... jangan lupa follow blogger adnil linda ya! 

thanks for reading.
daaa...

Kisah Silam Untuk Masa Depan

22 Words of Lo♥e

  1. Alhamdulillah...
    terkejut kita tgok keluar header beso kita kat reading list...
    rasa mcm takde masuk peraduan apa2...
    eh eh,,BTW, agent leyna tu kakak kita...kita promote2 je...
    kita buat servis photobook je...kikiki

    baik2..nanti kita bagi details yaaa...
    domo2 Arigatou ye Anies... 😍😍😍

    ReplyDelete
  2. Salam berkenalan Blogger adril Linda... Dearanis apa khabar... Lama cikbunga tak datang rumah😁😁

    ReplyDelete
  3. Saya sudah saling follow, kalau tak salah baru beberapa bulan yang lalu, dia yang pertama blogwalking ke blog saya, ramah juga orangnya 😀

    ReplyDelete
  4. kita mmg dah follow dia..
    hari2 mcm tak miss pulak baca entry dia ni

    ReplyDelete
  5. tahniah adnil linda unik namanya

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada blogger sis adnil linda! mesra orangnya. literally love her blog sebab banyak cerita tentang motherhoods! <3

    ReplyDelete
  7. Owh... uncle dah lama follow blog beliau....

    ReplyDelete
  8. Linda.....rajin Linda bw blog kawan2. Tahniah Linda kat dalam blog Anies.

    ReplyDelete
  9. Hello Anies :)
    Thanks for your advice, I will visit the blog.

    ReplyDelete
  10. Siempre es un placer pasar por tu blog y voy a pasar por el blog de tu amiga. Te mando un beso.

    ReplyDelete
  11. tahniah kpd Linda. Semoga akan terus menulis pos2 yg best di blog ye.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah kita dah pun follow blog beliau .. Tahniah tuan badan dapat hadiah dri blogger terkenal Anies :D

    ReplyDelete
  13. saya juga kenal blogger Adnil Linda melalui blogwalking juga...

    ReplyDelete
  14. tahniah! syok gak baca blog adnil linda ni

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah kenal blogger baru yaitu Adnil Linda , salam kenal kakak.

    ReplyDelete
  16. Saya sudah follow blognya Mbak Linda...
    Semoga dapat terjalin persahabatan walau hanya via blog.

    Salam,

    ReplyDelete
  17. Tahniah untuk blogger adnil linda. saya pun baru terjah blog dia baru baru ni.

    ReplyDelete
  18. Congrats kak lindaaaa. Saya pun sukaaa baca tulisan2 kak Linda. Nih lah nak aktif dan rutinkan lagi BW..kemarin tuh sempat agak stop karena trip ke Sukabumi pula 😄.

    ReplyDelete
  19. Tahniah untuk blogger Adnil Linda..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆