I wish you a warm welcome to The 32nd Kuala Lumpur International Book Fair, 2013...

10:00 am



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

24 Your Words of Lo♥e

  1. owh, da start ari ni eh.....

    ReplyDelete
  2. kak zu tak pernah sampai ke pesta buku ni maklumlah jauh..

    ReplyDelete
  3. esok petang akak pergi...dengan izin Allah

    ReplyDelete
  4. hari ni mula ya anies...
    ramai konpom hadir ni...

    ReplyDelete
  5. Anies ada kat sana ye? Teringin nak pegi, tapi tak taulah berpeluang ke tidak.

    ReplyDelete
  6. bestnyer rasa nak sangat pergi.. tapi memang payah nak dapatnyer... ramailer orang yerk.. sibukler anies...

    ReplyDelete
  7. Assalam akak.
    Budget tak ada nak pi pesta buku. huhuh...
    Kalau pi juga nanti mesti 'terbeli' buku... hohoho.
    Tapi insyaAllah akan usaha juga untuk pergi window shopping bila-bila free. Akak ada hari-hari ke kat booth Ana Muslim? :)

    ReplyDelete
  8. wahhh!!menarik ni!!blh jmpa anies kt sna ke nti???

    ReplyDelete
  9. Next week ada urusan rasmi di Sepang...kalau pi sendiri mungkin boleh singgah, tapi pi dgn orang...

    ReplyDelete
  10. best nie...anak2 akak mesti suka nie....

    ReplyDelete
  11. tak berkesempatan nak pergi anies..

    ReplyDelete
  12. Kalau pesta buku ni buat time cuti skolah mesti best. Nak gi tak cukup korum jadi cam kesian pulak yg tak dpt pergi.

    ReplyDelete
  13. wahhh.... thx invite
    nak pegi tp jauh sgt, huhuu

    ReplyDelete
  14. wahhh syok nih pesta buku !!

    ReplyDelete
  15. ada romobongan dari opis dkna ke sana kul 830 pagi td :)

    ReplyDelete
  16. lambat pulak tau pasal pesta buku ni.. tak dapat nak pergi tahun ni..

    ReplyDelete
  17. x sempat nak pergi.. by urusan minggu lepas !

    ReplyDelete
  18. Pencinta buku sesuai terjah :D

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆