Terima kasih blogger Khir Khalid!

10:55 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Dah lama rasanya tak dapat surat bersetem macam ni... hahaha

terima kasih blogger khir khalid atas baucer diskaun ais krim ni. nampaknya kena pegi beli sebelum expired minggu depan!


terima kasih sekali lagi... kepada yu ols yang belum kenal blogger yang selalu share pelbagai program menarik ni, bolehlah terjah dengan klik kat SINI ya!

thanks 4 reading!

dah join ke belum? tinggal seminggu je lagi sebelum ia berakhirrrrr!!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

41 Your Words of Lo♥e

  1. wow..tahniah anies..xnak share dgn i ke eskrem tu?hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. x nk laa... lain laa kalu cik nor trn KL hahaha

      Delete
  2. yeaaayy seronoknya..cikyan suka kalo dpt bnd camnih... l;g org yg kita baru kenal.. best oii !

    ReplyDelete
  3. Tahniah Anies,nanti makan aiskrim la yer,sedaaapnya...

    ReplyDelete
  4. Selamat makan aiskrim, Anies :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah!!! ^^ bestnya dapat baucer! :)

    ReplyDelete
  6. WAH TAHNIAH SEDAPNYA DPT MKN AISKRIM DIBLNJA BLOGGER KK

    ReplyDelete
  7. amboi..syok dapat makan ice cream

    ReplyDelete
  8. Wow! ais-cream teringat pulak dialog romantis cerita KDrama Black Knight.
    Time Jung He Ra belanja Mr. Moon makan ice-cream.
    Mr. Moon tanya kat Jung He Ra: Tahu tak apa makna kalau perempuan menangis kemudian dia makan ice-cream? Hahahhaa... #kdramasangat

    ReplyDelete
  9. Wahhh bestnya dapat baucer ais krim kak. Ais krim korea kan. Huhu. Terbaik la kak. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah terima kasih Anies. Baru dpt duduk berbw dari hujung bulan hari tu.. sibuk tak tentu arah hahahaa. Tq lagi :) :)

    ReplyDelete
  11. dpt belanja eskem pun jd laaa.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆