Hershey's Spreads

12:31 pm

✿...السلام عليكم✿

#barukutahukewujudannya

tak tersengaja (apa punya bahasa laa) masuk Cold Storage tempoh hari. masa nak bayar tu, tetiba nampak kat satu sudut, ada laa beberapa umat manusia ni, dok belek2 rak kat situ.

anies pun apa lagi. tumpang sekaki laa...

bila tengok je... oh mo oh mo! coklattttt!!! kenapa mesti coklat????

tak cukup dengan tu, kebanyakan coklat2 yang ada kat situ semuanya rare punya coklat. meaning, kau mesti tak jumpa punya walaupun doploh kali ko tawaf HIG Langkawi tu hahaha...

tapi apa nak heran kan... Cold Storage memang jual macam2 coklat yang rare. so, bermulalah sisi belek membelek coklat. kena pulak time tu, siap ada offer sebab Krismas.

letak ambil letak ambil... akhirnya anies pilih Hershey's Spreads ni. sumpahhh... yang ni memang tak pernah tengok. rasa apatah lagi.

harganya RM3.99 sebotol.

Hershey's Spreads ni sama macam Nutella Go, sama macam Nini etc... saiz pun lebih kurang je...


bila buka je... tetiba tergelak sendiri... tergelak tengok biskut tu... tak sampai 10 batang pun...

macam mana rasanya? hmmm coklat Hershey's of coz laa sedap manakala biskut pula, ada rasa halia sikit dan sedikit keras. tapi bila dah celup dengan coklat, rasa halia tu dah terbang entah ke mana...

jemput join ya!


thanks 4 reading...

selamat berhujung minggu...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

40 Your Words of Lo♥e

  1. Biskut dip ngan coklat memang dap dap dap. Lagi-lagi coklat Hersheys :)

    ReplyDelete
  2. SEDAPNYA COKLAT N ADA BISKUT LAGI U
    TK COLET2...HBS BISKUT COLET NGN JARI YA ANIES HEH...HEH..

    ReplyDelete
  3. murahnya 3.99 sebotol..kalau dya mmg tngkp lebih dri satu..hehe

    ReplyDelete
  4. yang coklat dia tu banyak ke tidak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak. biskut abis sy celup jari pulak hahaha

      Delete
  5. Hahhahaha...hashtag tak menahan.

    Eh! samalah kita peminat coklat.

    Nak sikit hew..hew.hew...

    ReplyDelete
  6. Bestnya.. mesti sedap ni sbb coklat hersheys mmg sedap :)

    ReplyDelete
  7. tu cokelat budak-budak la..

    kalau minat nak makan..

    belasah sahaja la

    ReplyDelete
  8. coklat adalah salah satu terapi diri ;)
    jom makan coklat !!!!@

    ReplyDelete
  9. Wah, teringat Nini Coklat Celup tu...

    ReplyDelete
  10. Ni produk negara mana punya eh? Malaysia ke? Kot kot kalau jumpa dekat sini, bolehlah try nak rasa :D

    ReplyDelete
  11. Sedapnyaaaa! Tak pernah jumpa lagi ^^

    ReplyDelete
  12. First time nampak ni..
    Macam best aje

    ReplyDelete
  13. Sdp gila ni...sure tak ckup..marketing strategy tuh..hihi

    ReplyDelete
  14. Nampak macam sedap, mesti anak-anak akak suka

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆