Hadiah GA: terima kasih blogger Nadiah Izzati!

1:10 pm

✿...السلام عليكم✿

Memang jarang anies join GA yang dianjurkan. sebabnya, ada syarat2 yang ditetapkan, tak dapat nak dipenuhi. jadi, kita cuma mampu ucapkan good luck sahajalah kepada mereka yang menyertainya. p/s jangan kecik hati yaa..

dan tahun bulan lepas anies join satu GA ni dan bila dapati syaratnya boleh dipenuhi, maka proceed je laa...

lebih kurang 2 -3 minggu lepas tu, Nadiah Izzati umumkan pemenangnya...

ohmo ohmo... ada link yang sangat familiar laa kat situ!!!

Alhamdulillah... terpilih juga sebagai 2nd runners up dan hadiahnya....

tadaaaaaaaa....





balik rumah nampak ada parcel atas kusyen. otomatik senyum sampai ke telinga.

btw, Nadiah dah inform melalui emel sebelum Krismas pasal penghantaran hadiah... so kita tunggu je laaa...

sekali lagi, terima kasih kepada blogger Nadiah Izzati di atas pemilihan sebagai pemenang dan juga hadiah ini. kepada pemenang lain juga, tahniah diucapkan.

semoga dunia blog ni trrus meriah dengan adanya insan2 seperti anda!

nak berkenalan dengan Nadiah Izzati? klik je kat SINI ya!

sebelum tu... jemput join ya..

thanks 4 reading...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

44 Your Words of Lo♥e

  1. tahniah anies, hadiah tahun baru :D

    ReplyDelete
  2. Wahh! jealous Hana T_T hehehe congratulation btw ^^

    ReplyDelete
  3. lepas nie bertambah ayu jelita pakai tudung 'DUCK' !!!

    ReplyDelete
  4. tahniah Anies! next year will be our year

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah selamat buat yang sudah Aproval GA semoga lancar dan bermanfaat GA-nya. Wassalam

    ReplyDelete
  6. Congratzzzz again dear and tq for this post as well . Tq for supporting me <3

    ReplyDelete
  7. Tahniah!

    Rezeki blogging ;-)

    ReplyDelete
  8. Tahniah! Anies.
    Nanti OOTD tau.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆