Kapal percuma? 🤣

12:00 pm



Echoes Of The Past: Old Stories Retold

38 Words of Lo♥e

  1. kenapa kapal ye? selalunya early bird kan? hahaha lemau jap mikir :P

    ReplyDelete
  2. hahaha.direct translate free shipping lah tu. untung beli produk ni, auto cantik dan kaya

    ReplyDelete
  3. dasyat dia punya translation....kikiki

    ReplyDelete
  4. oooo free shipping adehhhlahh otak jemm pulak hahaha

    ReplyDelete
  5. Kapal? Apa maksud dia yg sebenar?

    ReplyDelete
  6. Ohoooo...free shipping rupanya!

    ReplyDelete
  7. Dah lah dapat diskaun. Dapat lagi kapal percuma. 😂

    ReplyDelete
  8. Free shipping jadi kapal percuma. Ini kalau dapat kapal besar untunglah. hihi...

    ReplyDelete
  9. kalaulah betul dapat kapal....jadi orang kaya kita hahahaha

    ReplyDelete
  10. kapal percuma? ingtkan kapal boleh naik secara percuma tadi :D

    ReplyDelete
  11. Mungkin yg translate bukan orng Melayu, jadi dia artikan betul2 perkata. Macam ariefyong, kue bahulu jadi kue your shoulder 🤣🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kapal percuma = free shipping (direct translation)🤣

      Delete
  13. penat duk fikir apa yg dia nak tulis.. oo shipping ke

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆