My #SaturdayVibes @ Gula Cakery

10:10 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Balik dari Bangi lepas jumpa member, singgah sekejap kat IOI Mall Putrajaya. dah lama teringin sebenarnya nak try kek2 kat kiosk ni.

yang selalu ke IOI ni mesti dah familiar dengan kiosk ni kan?

kalau korang nak singgah sini, lokasinya senang je... di tingkat 1, bersebelahan Marrybrown atau lebih tepat lagi, betul2 depan lapangan ski.

selain kek2 yang anies makan ni, ada banyak lagi kek2 yang sedap dan korang boleh try sama ada makan kat situ or take away..

kiosknya tak besar mana pun. so sila bertabah kalau korang nak makan kat sini tapi meja dah penuh...

kat sini, korang kena bayar dulu ya sebelum makan. nanti diorang akan hantar kek ke meja... harga kek2 kat sini, sama je macam harga kek kat kedai lain. kalau tak silap anies, ada kek tertentu yang mana kalau korang buat belian kedua untuk kek yang sama, akan dapat diskaun 50%

antara kek yang dah lama nak rasa - pandan gula melaka (PGM). rasanya? memang sedap tapi.... manissss ya amat macam orang yang makan tu 😂😂😂😂

pada mulanya tak nak pun makan berry cheese tart ni. tapi lepas tu, rasa memang patut anies makan sebab boleh balance kan rasa manis kek PGM dengan buah berry yang masam ni...

tapau tiramisu... rasa macam pelik sikit tiramisu ni... macam ada inti kelapa di dalamnya... ke... tekak anies yang rasa lain? hmm...

earl grey tea... kalau order teh atau kopi, korang boleh refill FOC... tapi 1 jug kecil tu pun tak habis...

boleh baca tak? alaa...zoom laa sendiri!

okey laa.. tu je perkongsian hari ni... jangan lupa, kalau ke sini belanja anies tau! eh ehh... 😁😁

thanks 4 reading!

website Gula Cakery klik SINI
IG Gula Cakery klik SINI
FB Gula Cakery klik SINI

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

41 Your Words of Lo♥e

  1. pandan gula melaka tu nampak cam sandwich yg ada salad.. hahaa... salah pandang. kalau dah namenya kek, susah nak jumpa yg tak sedap

    ReplyDelete
  2. Amboi sedap sedap kek anies makan...

    ReplyDelete
  3. Kek memang manis la anies.tapi bila dah teringin makn jugak kan

    ReplyDelete
  4. kek pandan gula melaka tu nampak sodap

    ReplyDelete
  5. aritu gi sini la...heheh tp x mengulang la kot..kene kurangkan makan yg manis ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. Cake pandan tampaknya sedap ya

    ReplyDelete
  7. Petang-petang baca ni pastu tengok pulaK gambar kek sedap telan air liuq dibuatnya.

    ReplyDelete
  8. nampak comell lah kek tuuuu. hahaha.
    rasa teringinn nak makan kek pulak! :D

    singgah sini,
    too much drama

    ReplyDelete
  9. Cake lover here!!!! >_< hehe belanja lah Hana jugak haha ^^

    ReplyDelete
  10. sedap ampak semua kek kat situ

    ReplyDelete
  11. rupa memang sedap dan manis..

    betul -betul ke makan kek tu manis orangnya..

    tak show off gambar pun..

    teringin juga nak tengok secara close up..

    hahahaha..terlebih gurau

    ReplyDelete
  12. pandai wat cake coklat ngam cake butter jew ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok laa tu boleh sy dtg rumah cik tim nnt ;-)

      Delete
  13. Rindu pulak rasanya nak makan kek...

    ReplyDelete
  14. Baru tau ni.. cake2 tu pun nampak mmg sedap. Nak singgahlah nanti klu ke sana.. sedapnya..

    ReplyDelete
  15. nmpak sedap.. sapi sayangnya x bleh makan kek.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Alahai...akak tgh diet. Di ulang..tengah diet :D

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆