For you

10:02 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. seronok nye kalau dpt bunga ros dr yg tersayang >_<

    ReplyDelete
  2. suka3...i lurvvveeeeee ROSESSSSS :D

    ReplyDelete
  3. Thank you, luv u Anies..muahhh!!!

    ReplyDelete
  4. ros...ros..
    baru ni dapat ros dari hubby...itupun setelah 11 tahun hik..hik..

    ReplyDelete
  5. kenapa liur sy kecur nengok bunga ros tu ekk..rs nak makan

    ReplyDelete
  6. buat mandi bunga pun bagus nih ;p

    ReplyDelete
  7. Subhanallah~~
    Cantik dan sweet sangat bunga-bunga ros ini. ^^,
    Nak satu boleh? :)

    ReplyDelete
  8. untuk saya???? time kasih..hehe

    ReplyDelete
  9. tengok entri ni terus hati berbunga2x.... heee3x

    ReplyDelete
  10. besarnya bunga rose....akak suka bunga rose..sebab nama akak ada ros hihihi

    ReplyDelete
  11. Hattan tak boleh tengok si cantik molek tu..... Pasti dia akan terus menyanyi! Anies tahu tak lagu apa?

    ReplyDelete
  12. thank u...ohhh terharunya ;)

    ReplyDelete
  13. for me?awww...thanks akak!heheh :)

    ReplyDelete
  14. cantekkk nyerr..meh kt akak 1 anis hihi

    ReplyDelete
  15. santeknye
    hangat membare ;)

    ReplyDelete
  16. cantiknyaaaaa kat mane ni anies?

    ReplyDelete
  17. for me?

    alaaa, susah susah je...

    ReplyDelete
  18. bestnye kalau bunga ni stay mcm ni je..tak layu2

    ReplyDelete
  19. uwaaa.. cantiknya.. hehe, nangis sebab gembira dapat bungaa... bagi k.ana satu ehhh..

    ReplyDelete
  20. comelnyerrrr... lat dpt bunga ros..beberapa thn lepas...

    ReplyDelete
  21. roses ! suke3!!! :)





    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  22. anies..orang johor kata menyengor merahnya..hehe
    tunggu setaun sekali baru dpt bunga..

    ReplyDelete
  23. for me??
    Tq... Muahhh..

    Hahahahaha...

    ReplyDelete
  24. bunga ros bunga feveret ..hhe :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆