Cover girl

2:49 pm

PENCARIAN MODEL PENGHIAS MUKA HADAPAN MAJALAH TERBARU

baik yu ols masuk kontes ni.
bila lagikan nak glamer and pemes ni.
kalau tak mo, ajak la anak2 ke, anak2 sedara ke, sepupu sepapat ke...
mana la tau kan... kan... dapat ikut jejak macam anies ni.
tengok tu.. TIME ko!
ko hado pic ni?

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

37 Your Words of Lo♥e

  1. Aiseh..tak lepas semua syarat-syaratlah..huhu.

    Sorry dah lame tak jengah ke sini..

    ReplyDelete
  2. terlebih umur sudah. hihi..
    glam nye jd cover majalah time. :)

    ReplyDelete
  3. Ummi bukan je tak cukup syarat tapi tak cukup layak, hikhik!!

    Sweetnya penghias majalah Time tu, tahi lalat pemanis wajah, manis senyuman!

    ReplyDelete
  4. hehe..takle join la,dah tak bujang anymore..

    ReplyDelete
  5. assalam anies..glamnya anies dgn time tu.. :)
    tahniah dear dah nak ada majallah baru !!!..

    ReplyDelete
  6. Semua syarat nyata tidak dapat dipenuhi. :(

    ReplyDelete
  7. kecewa..semua takde dlm senarai huhuhu

    ReplyDelete
  8. hampa..hampa...
    umur sudah lebih...kalau tak sure permes hik..hik..

    ReplyDelete
  9. berat x cukup tinggi pon kurang :(

    TIME koo curlassss

    ReplyDelete
  10. Out of spec la....
    Good luck pd yg nk joint tu..

    ReplyDelete
  11. waaa...dah 40 dah...melepas..jadi model kat rumah ja la nampaknya

    ReplyDelete
  12. tak boleh la...saya tak bertudung sebab lelaki...heheheh

    ReplyDelete
  13. cantiklah model tu..manis je..

    rasa2 kalau kak jadi model boleh ke anies..hehe

    ReplyDelete
  14. Semua syarat tu x de pun kat kakain...berat pun terlebih sudah...

    pstt..ptg smlm kakain gi pesta buku kat shah alam tinjau2 jugak kat Ana Muslim...

    ReplyDelete
  15. alaaa...perempuan aje ke?heheh :P

    ReplyDelete
  16. kalau uncle pakai tudong, layak tak?

    ReplyDelete
  17. keciwa betul...tang umur lagi dah tak lepas :(

    ReplyDelete
  18. syok nye kalau dapat masuk majalah kan...dapat muka depan lak wah lagi la seronok...:)

    ReplyDelete
  19. rasa2 sy pun nak try masuk ni sis..boleh tak?haahaa

    ReplyDelete
  20. free hair macam aku leh tak? aku tak bese r pakai tudung ni =P

    ReplyDelete
  21. semua syarat tu mmg aku tak layak...haha...

    ReplyDelete
  22. alamak best nyeeee
    nak join......
    tp berat.. ? erk tak layak
    ketinggian? erk lg tak layak
    kah kah kah.. adehh
    tak pela .. x memenuhi syarat ni huhu

    ReplyDelete
  23. utk girl saje ke?..kalu gitu tak layaklah...huhuhu

    ReplyDelete
  24. syarat2 tu ketat sgt lah .. umurpun dh fail hihihi

    ReplyDelete
  25. hahaha semua xcukup syarat

    ReplyDelete
  26. hehehe...
    anies..den nak isi borang pun tak layak..huuh

    ReplyDelete
  27. hihiihii.. nk gelak ajer deh?

    ReplyDelete
  28. alamak..xcukup cm la..huhuh..tringin nk join..

    ReplyDelete
  29. tinggi tak cukup 9 cm la..:) hehe

    ReplyDelete
  30. Berat = tak lepas,
    Tinggi = pun tak lepas,
    Umur = huhu... lagi la tak lepas...

    Senyum je la~ :)

    ReplyDelete
  31. bru je bminat ni...skali umur dah lebih nieeee.hahaha

    ReplyDelete
  32. hehehe.. tak cukup umor lew..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆