Tiqa + Nad's farewell lunch

10:30 am

✿...السلام عليكم✿

Bulan lepas, ada 2 staf dalam department anies resign... alahai... apakan daya... masing2 punya rezeki telah tersurat dan pastinya ia yang terbaik buat mereka.

sama macam sebelum ni, kami akan raikan mereka dengan makan2. tak lah mewah mana pun. cukuplah sekadar ia dapat meninggalkan memori buat mereka sepanjang bekerja dengan kami.

since diorang ni resign tak serentak, maka ada '2 majlis' dilangsungkan. untuk tiqa, kami raikannya kat restoran arab, manakala untuk nad pulak, kami makan kat restoran ala thai

Alhamdulillah... semuanya kekenyangan. yang diraikan pun tersenyum gembira walaupun tak lama lepas tu, ada laa drama air mata... biasa laa tu kan... tempat jatuh lagi dikenang. inikan pula tempat bekerja.

apa2 pun kami uncapkan selamat berjaya buat tiqa dan nad. kalau ada masa jenguk2 laa kami kat sini ya!

makan nasi arab dalam dulang... dah lama tak buat macam ni... 

makan nasi arab je tak cukup... harus ada chicken chop dan kambing bakar... baru ada umpphh...

menu ala Thai... simple tapi sangat sedap... esp tomyam tu... pedas2 pun tetap licin...

gambar lain dah ntah ke mana tercampaknya... tinggal gambar piring kosong je... btw, terima kasih kepada yang belanja... mudah2an sentiasa dimurahkan rezeki...

okey tu je... daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. WAH SEDAPNYA MAKANAN TERHIDANG MENYELERAKAN

    ReplyDelete
  2. sdapnya.. anies bla nak blanja cik nor..hihi

    ReplyDelete
  3. nampak sedap kambing bakar tu , kat mana tu Anies?

    ReplyDelete
  4. bila dah farewell mesti ada drama air mata ... mm.. sedap nampak nasi arab tu...

    ReplyDelete
  5. saya cari orangnya ..

    mana pula pergi..

    biasala ..

    in dan out adalah perkara biasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar bersama2 ntah ke mana sy campak haha

      Delete
  6. Sedapnya nasi arab...
    Sedihkan bila ada kawan2 resign...kalau kerja satu department, especially satu team, selalunya rapat

    ReplyDelete
  7. Farewell Tiqa dan Nads. Selera tengok nasi arab tu perghhh.. tapi bagus juga gambar akhir pinggan masih kosong, tak lah teringin terus nak makan nasi arab ni hehee :)

    ReplyDelete
  8. Makanan dalam tu menggoda sgt tau.. !

    ReplyDelete
  9. Mereka resign tu kira ok lah, sebab kalau resign tu kehendak mereka. tapi kenapa tak nak bawak makan ke tempat yg sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis ni asing2 sbnr nya... ada sorg tu dia resign awal semggu

      Delete
  10. hari lain2 pun tak apa asalkan tempat yg sama. kan kan.

    ReplyDelete
  11. Yaaa..bila ađể peluang baik,mestilah kita ambik



    ReplyDelete
  12. Setiap pertemuan pasti ade perpisahan, yang pasti akan melalui jadi memori Indah dlm hidup

    ReplyDelete
  13. Menu makanan arab tu buat saya terliur 😊

    ReplyDelete
  14. Aduhhh teringat masa farewell dulu sedihnya nak tinggal kengkawan...
    Tp tak pe sekejap jer tu sedihnya hihi...

    Terliurlah tgk makan pepagi ni Nies

    ReplyDelete
  15. sedapnyaaa niss teringat last tom yam mkn kt SR 😂😂 smpai skrg xmkn tom yam lg

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆