#OreoThins

10:30 am




Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. ada beza ke dengan rasa yg tebal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni ada 2 perasa. tiramisu dan vanila. yg pasti msk mulut trs habis hahaha

      Delete
  2. oreo sekarang pun dah kurus..bila nak diet ni hhahha

    ReplyDelete
  3. yah,...gagal faham nih sama postingan yang cuman beberapa bungkus oreo,..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tiada idea. jadi saya update pasal oreo hahahaa

      Delete
  4. Hahaha... belum terjumpa lagi...
    Macam-macam strategi pemasaran kansss...

    ReplyDelete
  5. antara biskut yang paling popular di Malaysia..

    rasa lebih kurang je tetapi reputasi mengalahkan pesaing yang lain..

    kalau saya diberi pilihan memang saya pilih Oreo juga..

    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy try jg brand selain oreo tp x sm rs mcm oreo esp kalu msk dlm kek

      Delete
  6. Alahai,comel je kepingan oreo baru tu...

    ReplyDelete
  7. Tak pernah rasa yg nipis ni.. mcm sedap je ni

    ReplyDelete
  8. apa bezanya mohon pencerahan kak nis

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆