Lelaki melahirkan anak?🤣

12:00 pm


Kisah Silam Untuk Masa Depan

27 Words of Lo♥e

  1. Agaknya, dia copy paste je review orang perempuan, tak baca dulu, terus post. :D

    ReplyDelete
  2. My Google interpreter didn't work but ı got "sangat baik" means. Is it "very good" or "beautiful". Greetings.

    ReplyDelete
  3. Bom dia e uma excelente quarta-feira com muita paz e saúde. Muito calor hoje aqui no Rio de Janeiro.

    ReplyDelete
  4. Melahirkan anak? Maksudnya 🤔,takut terjebak lagi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. deliver a baby... mana ada orang nama syafiq melahirkan anak?🤣

      Delete
    2. Anak rambut mungkin yaa🤣

      Delete
  5. Ahahahaha..bila baca ni terus rasa nak carut tapi tak baik pulak orang baca nanti..tapi sabo je la ahahaha

    ReplyDelete
  6. haha..igt anak manusia..rupanya ank rambut..:)

    ReplyDelete
  7. whatt ???? are u serius ??? your post ?

    ReplyDelete
  8. 😂budaya literasi baca yang diabaikan, review pun macam copy paste. Tapai kalaupun nggak copy paste, ini lucu😂masa melahirkan atau mungkin typo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya. mereka hanya tahu copy paste tapi malas membaca

      Delete
    2. Ah teringat tulisan artikel aku yang diplagiat orang. Hihi jaman sekarang mah banyak yg suka instan ya kak

      Delete
  9. Ini kalo saya baca review begini di produk yg saya nak beli, confirm langsung cancel 😂. Antara produknya mengarut, atau pemberi testimoni asal saja menulis, tanpa coba kan 😄. Mungkin pun testimoninya hasil dari AI 🤭

    ReplyDelete
  10. Mungkin kesilapan yang disengnajakan agar nampak rare dan pelik

    ReplyDelete
  11. haha.. ayat copy paste ke apa tu.. maluuu

    ReplyDelete
  12. agak2 lah nk promote rambut pun.. hahaha

    ReplyDelete
  13. Hahahaha.. punya nak promote ubat rambut sampai tak perasan ayat tu betul ke tak..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆