Tahniah kepada pemenang2 Tudung Aidijuma #GoldLabel GA by anies!

5:00 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Pertama sekali anies nak ucapkan terima kasih banyak2 di atas penyertaan dan sokongan kawan2 dalam menjayakan GA yang dilangsungkan sepanjang bulan lepas.

dan anies minta maaf juga sebab lambat mengumumkannya. bukan disengajakan tapi terpaksa mendahulukan yang penting dulu.

tapi apa2 pun, di kesempatan ni anies nak ucapkan tahniah kepada yang terpilih. insya Allah, panjang umur dan murah rezeki, by end of this year anies akan anjurkan satu lagi GA. since tukang sponsor pun dah beri green light, so right now anies boleh laa announce awal2.

cuma kata tukang sponsor, dia tengah memikirkan hadiahnya... so, mudah2an niat murni ini dipermudahkan-Nya kelak. aminnn...

eh, panjang dah melalut ni padahal nak umumkan je pemenangnya.

tapi sebelum tu, kepada para pemenang, jalan lupa untuk drop kat ruangan komen di bawah: NAMA PENUH, ALAMAT SURAT MENYURAT dan juga NO. TELEFON. semua ni adalah untuk urusan penghantaran hadiah yang insya allah, akan anies poskan secara berperingkat mulai minggu hadapan.  jangan bimbanglah... anies tak kan publish details korang ni. yang dah pernah beri details sebelum dan anda salah seorang pemenangnya, tak perlu berbuat sedemikian ya!



okey, tu je pesanan penaja mem besar. dan berikut adalah pemenang2nya!


- sayidah napisah
- maryam nurkhalisah
- Diana Rashid
- Nieda ramly
- KarimahZulkafli
- Mrs. A
- Farrah MF
- Fidah Shah
- paridah
- Miss Moving On
- nayfatimah rasyid
- sharminie zainul abidin
- Ika. S


itu sahaja. terima kasih!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. Terima kasihlah pada owner blog👆👆

    ReplyDelete
  2. Semoga success Dan murah rezeki selalu😘😘

    ReplyDelete
  3. wahhhh. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang ^-^

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  6. Tahniah all...i xjoin sbb xthu nak citer apa..haha

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat para pemenang. Tahniah juga buat penganjur :)

    ReplyDelete
  8. Tahniahh Pemenang!!! ^^ bestnya dapat hadiah... :D

    ReplyDelete
  9. Hehehheee... macam tahu jer siapa tu.
    Alhamdulillah rezeki.
    Tahniah juga Mrs. A ucapkan kepada semua pemenang yang bertuah ;-)

    ReplyDelete
  10. ALHAMDULILLAH TAHNIAH KPD SEMUA PEMENANG..TKSH ANIES N SPONSOR

    ReplyDelete
  11. wah...akak pun ada..heheh..dah lama tak dapat hadiah..nih..Terima kasih ..

    ReplyDelete
  12. wah selamat ya untuk semua pemenang, kalian luar biasa hebat sukses selalu ya
    selamat juga utk penyelenggara

    ReplyDelete
  13. Wah dah keluar keputusannya hihihi thanks Anies sebab inform pada saya ye.

    ReplyDelete
  14. ohayoooo.lisa blogwaking sni dari asramaaaaa. huhu tak sabarr tggu hadiah ,😊😊😊😊

    ReplyDelete
  15. tahniahh tunggu travel lg boleh buat hahaha

    ReplyDelete
  16. tahniah pada winner
    yaya xsinggh pula kat blog anies ni klo x da join..hehe

    ReplyDelete
  17. TahniahT. Tak sempas nak join ga buat masa no..

    ReplyDelete
  18. Hi Anies. Ika dah received anies punya barang. Thankyou so much tau Anies. I love it.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/postcard-from-blogger-anies.html

    ReplyDelete
  19. tahniah semua pemenang..syok la dpt tudung aidijuma..cikyan suka gila pakai jnis ni.. best !

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆