November 2023 Giveaway

12:00 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Korang tak tahu nak conteng apa kat blog hari ni?

apa kata... jom kita meriahkan GA anjuran cikgu Siti Hazreen ni!

T&C penyertaan pun mudahhh sangat. dan pastinya hadiah yang ditawarkan sangatttt lah best!

siapa yang tak suka emas, korang boleh ignored GA ni😁 tapi siapa yang sukaaaaa emas, jommmm join!!!!

ketahui lebih lanjut tentang T&C penyertaan dan hadiah dengan klik sahaja banner ni.


syarat 1 & 2: done! untuk penuhi syarat yang ketiga tu, anies pilih design yang ada gambar rama-rama tu. kenapa? sebab mama anies suka rama-rama. dia rajin tanam bunga. salah satu tujuannya adalah untuk 'jemput' rama-rama datang. bila ada rama-rama hinggap kat bunga, dia happy dan no wonder... dia boleh berjam-jam layan pokok bunga😂 (link: https://pgmall.my/p/W722/8285)

well... korang pula macam mana? haa apa tunggu lagi? jom join dan meriahkan GA ni!

all the best untuk semua!

Kisah Silam Untuk Masa Depan

31 Words of Lo♥e

  1. good luck! Can I attend also? I am from Poland

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm sorry. only for malaysian bloggers🙏🙏🙏

      Delete
  2. this is very exciting. goodluck.

    JULIE ANN LOZADA BLOG
    JULIE ANN LOZADA INSTAGRAM

    ReplyDelete
  3. jangan lupa letak link emas yg akk nk tu... sebb dlm blog tu ada suruh.. hehhe

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen... sy pun baru nak join... hadiah menarik tuuu

    ReplyDelete
  5. Boa tarde de terça-feira minha querida amiga.

    ReplyDelete
  6. Selamat bergabung..semoga dapat rezeki👍

    ReplyDelete
  7. Wah, hadiah best tu. Btw semoga jadi pemenang ye Anies..all the best!

    ReplyDelete
  8. Saya seperti biasa, cheerleaders nya saja lah 🤣. Menyemangati teman2 yg ikutan.. 🎉💃💃💃. Semangaaaat kak Anies, semoga beruntung 😄👍

    ReplyDelete
  9. Semoga beruntung ya kak dan bawa pulang hadiah GA itu

    ReplyDelete
  10. goodluck anies.. sudah umum pemenang ke. mama terlepas kapal

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆