Islamic Book Expo 2 - Putrajaya

4:22 pm

~STICKY NOTE~


JUMPA ANDA DI SANA!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. hihi jauh jugak, nak kena naik belon ni..

    ReplyDelete
  2. dekat sini,byk juga kedai buku anies..

    betul kata yg di atas jauh bangat..

    ReplyDelete
  3. p/s:kat luar negara skang ni..tk de beli tiket pun.. kih kih kih

    ReplyDelete
  4. time tu dekat nak exammm tuuuu! adoi hihi

    ReplyDelete
  5. seronok datang...lama tak pergi putrajaya..

    ReplyDelete
  6. thanks anies kongsi info ni !!..ehem bertambah sibuklah anies nati ya?..

    ReplyDelete
  7. wahhh..lame jugak ni...kaloa de mase blh g..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Bagus ekspo ini. Putrajaya tak jauh dari BBBangi. Teringin juga nak pergi.

    ReplyDelete
  9. aku nak pegi nnti dgn kawan aku.. hehehehe jumpa di sana..:)

    ReplyDelete
  10. macam best je ni.. kena pegi ni...

    ReplyDelete
  11. dear, hadiah GA dah sampai semlm....tengs yer....

    like sgt2!!

    ReplyDelete
  12. sy rasa tak dpt dtg minggu nie coz ahad nie outsation ke kuala kangsar huhuhhhh

    ReplyDelete
  13. aku dah jenguk dah tadi... dorg tengah susun2 buku... tak jual lagi... tak sabar nak beli sok... hehehe

    ReplyDelete
  14. hehhee..jauh..x bkesempatan la p..
    x pe janji meriah sambutan kat sana yer hehehe

    ReplyDelete
  15. wahh minggu ni start kan...

    insya-Allah kalau berkesempatan..

    ReplyDelete
  16. aniessssssssssss, akak tensen akak belum siap lagi..ahad ne akak kena pulun!! sabtu akak kena g opis..adoiiiiiiiiii..hari ne akak keja luar...

    ReplyDelete
  17. Salam KhaiRin,

    Alaaaa....tak leh pi....jauh sangat la Anies...

    ReplyDelete
  18. syok kan pesta2 buku mcm ni..meriah

    ReplyDelete
  19. jauhhhh .. linda orang johor kut . hihihi :D

    ReplyDelete
  20. cam best jo...mekasih bg info...

    ReplyDelete
  21. Allaa..jauhnya, tak dpt jumpa kat sana hehe

    ReplyDelete
  22. sibuk la ni ye... tp nape t.buat kt pwtc? klau dkat bleh lah mntak sain otograf ;D

    ReplyDelete
  23. tahniah..menang lawan malaysia..kih kih kih..

    ReplyDelete
  24. Hah.. tak boleh pi... jauh sangat... Tunggu bullet train siap dulu... he..he..he...

    ReplyDelete
  25. hari tuh pegi tak sempat, dah close dah semua. tengah berkemas nak balik.

    ReplyDelete
  26. Weeknd Minggu lepas tak sempt nak pgi.. Weeknd ni nak p kedah plk.. Huhu...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆