Terima kasih daun keladi blogger nayfatimah rashid!

10:28 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Alkisah... Selasa lepas...

"kak anies, nah!"

sebuah parcel (bungkusan) besar dihulur...

dalam hati...

"eh, bila masa pula aku beli barang online ni?"

then, terus tengok alamat si pengirim...

"warghhhh!!! dia ni memang nak kena!!!!"

terus snap gambar then hantar ke WA si pengirim!

aduyaiii... cik tim... cik tim... buat susah2 jelah... segan pun ada juga. apa2 pun terima kasih banyak2 atas hadiah istimewa ni. speechless dibuatnya.

korang nak tahu apa hadiahnya?

parcel misteri! tapi bila dah buka, tak misteri lagi😄😄

tadaaa!!! nilah hadiahnya... sepasang telekung yang sangatttttt cantik!! masa buka parcel ni, tertanya juga kenapa kertas ni renyuk semacam. kata cik tim, parcel ni pernah return. ooo patutlah...

selain telekung, cik tim turut selitkan sekeping FM Melaka...wow weeee

nilah telekungnya! cantik kan? bukan anies buh nila ya... ni memang colour nya... soooo nice... kain pun lembut je... lagi satu.labuh sampai ke lutut. then, kain telekung pula jenis bergetah. tak risau kalau kucing cakar tengah solat, kain terlondeh😅😅😅😅

oh ya, kalau korang nak dapatkan telekung menarik untuk bertarawih dan solat hari raya nanti, korang boleh order kat cik tim kite ni ya. klik kat SINI ya!

ni selingan je...

untuk blogger sha mohamed, zarini ismail, khir khalid, cik tim, farah dan cik nor, hadiah top commentator Jan - Mac 2019 anies dah pos semalam. harap2 ia selamat sampai ke tangan korang...

untuk blogger ejulz, himawant dan ridsal, hadiah korang anies akan post pada Isnin depan. insya allah...

last but not least, terima kasih tak terhingga kepada cik tim atas hadiah istimewa ni... mudah2an rezeki cik tim akan sentiasa dimurahkan oleh-Nya... 

jangan lupa order telekung kat cik tim ya. klik kat SINI untuk order, berkenalan or follow blog cik tim.

SALAM RAMADAN AL-MUBARAK!

p/s ada blog yang belum sempat anies BW. sabar ya....

thanks 4 reading. daaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

74 Your Words of Lo♥e

  1. boleh la pakai telekung tu utk solat tarawih di masjid nanti.

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaaa dapat telekung 😍

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. murah rezeki yang memberi dan yang menerima.. Aamiin..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, murah rezeki dapat telekung baru :)

    ReplyDelete
  5. Cantiknya warna telekung tu. Kind of like pastel blue. Seronok tengok top commentators dapat hadiah semuanya.

    ReplyDelete
  6. Hadiah di awal bulan menjelang puasa semoga tambah khusyu' ibadahnya

    ReplyDelete
  7. Telekung-nya bagus nih, apalagi mau bulan ramadhan. Bikin ramadhan semakin berkah..

    Oiya selamat menjalankan bulan ramadhan ya mbak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat terawih nanti ;-)

      selamat berpuasa ya mas

      Delete
  8. Ini nih, persahabatan antar blogger.. Suka ini saya liat kayak gini :D

    ReplyDelete
  9. ahai sebuah telekung yang sangat cantik dan tak terlalu menyolok warnanya , tahniah ncik beroleh gift yang indah ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mas... ya warnanya memikat hati ;-)

      Delete
  10. Telekungnya bagus sekali, warnanya so nice sekali biru muda

    ReplyDelete
  11. cie-cie-cie yang dapat oleh-oleh,..ea,..itu alar keladi itu apa teh bahasa indonesianya,..alar bukan,..alar yang tumbuh atau apa teh,..he-he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ia sebenarnya diambil dari pantun 2 kerat:

      terima kasih daun keladi,
      kalau boleh mahu lagi

      ;-)

      Delete
  12. wah selamat ya kakak anies udah dapat hadiah dari sahabat blogger, semoga hadiah nya bisa bermanfaat untuk kakak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah mudahan... aminnnn

      Delete
    2. wah jadi termotivasi nih kak untuk aktif di blog, biar bisa kenal sama teman banyak, dan bisa bersaudara sesama blogger ya kak :)

      Delete
    3. ya. sudah ramai rakan blogger saya kini jadi sahabat karib di luar

      Delete
  13. uwahhhh. for me bila dpt telekung, it's one of the best feelings ever.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah... rasa nak melompat2 je ms dpt hahaha

      Delete
  14. Telekung terawihhhhh yeayyy!
    Alhamdulillah rezeki nak menjelang Ramadhan ni.

    Saya follow sini!♡
    [Jemput blogwalking blog saya] :)

    ReplyDelete
  15. tahniah awak.. bestnyaaa dapat hadiah....

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah...dapat telekung cantik untuk sholat selama Ramadan...
    Ramadan al Mubarak!

    ReplyDelete
  17. Dapat hadiah pasti bahagia
    Tlekung lembut dan bagus juga

    ReplyDelete
  18. cantik nampak,,,, keren sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik...saya sukaaaaa sangat ;-)

      Delete
  19. wahhh.. boleh lah pakai buat solat tarawih nnt.

    ReplyDelete
  20. wahhhh bestnya! Boleh guna telekung tu untuk bulan puasa ni. Selamat berpuasa Sis Anies

    Farhana Jafri

    ReplyDelete
  21. Wah, cantik telekung solat tu..banyak pahala ciktim kasi telekung..

    ReplyDelete
  22. tahniah...
    salam ramadhan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... salam ramadan jg utk pha is sekeluarga

      Delete
  23. Wah bestnya tahniah Annie's.. cantik sulaman telekung

    ReplyDelete
  24. Wahh alhamdulillah.. rezeki Ramadan. Semoga ukhwah silaturrahim sentiasa membawa berkat... aamiin.

    ReplyDelete
  25. Syoknyaaa dapat telekung baru. Semangat sikit nak buat terawih. Hehe

    ReplyDelete
  26. wah seronok dpt telekung..sesuai sgt nk2 bln ramadhan bole berterawih

    ReplyDelete
  27. sahabat yang baik ya kak, kasih hadiah secara ikhlas untuk teman blogger yang sesama ngeblog, dan persahabatan semoga terjalin baik diantara para sahabat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mas. harap2 berkekalan sampai bila-bila

      Delete
  28. Wah, bestnye... Salam ramadhan anies

    ReplyDelete
  29. Terima kasih anies gojess...🌹🌹

    ReplyDelete
  30. wow bestnyaaa.. boleh pakai p terawih. hehehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆