Hanging out @ William's Corner

6:50 pm

Cerita pasal melantak lagi.
apsal? sebabnya... inilah the easiest and simplest entry to shared!!
tak yah fenin2 nak perah isi otak.
betul tak akak comel Wahida?

well, aritu dalam keadaan hujan yang lebat dan ditambah pula dengan perut yang sedang berdangdut raggae, kami terus menuju ke WC.
thanks to Ann Ishak sebab bagi info pasal branch WC yang baru ni.

lokasi: belakang Columbia Asia, Setapak.
harga: mahal tapi kena la dengan portionnya yang besar gedabak
kebersihan: 3***
service: 3***
rasa: 3 1/2***

 sebelum mentedarah, kena la order dulu kan
buku menu, hard cover you...
tak main la laminate2 ni...

 hah, tengok la menu dan harganya ya tuan2 puan2
mostly western cruisine
pilih je..
tapi pastikan saku bapak penuh ya!

black pepper chicken chop =RM15
nak tau besar mana pinggannya?
= pinggang nasi tambah
anies ngan Syah pilih yang ni.
oh ya, yang laminate tu extra menu.
kalau tak silap ada diskaun 30%.

 nasi goreng ketam  = RM25
bukan ketam je, sotong goreng pon ada.
membukit isi2 nya!
memang elok sesangat untuk pasangan laki bini ni..
share plus jimat ongkos ;-)

 indomie goreng udang = RM5
oleh kerana si Mar ni tak makan banyak sebab tu dia pilih menu ni.
pada hal boleh je masak kat rumah ;-)

 ayam panggang ni dimakan dengan roti nan cheese
lupa lak nak check berapa harganya.
ni, menu pilihan Nabil raja lawak.

 melon snowy juice = RM5
manis giler!
anies ngan Mar pilih menu ni tapi tak habis sebab besar sesangat!

 kalu tak silap, namanya sour milk ice blended = RM5
yang ni pilihan Shah.

mango juice = RM8
nak tau besar macam mana gelasnya?
macam jug air!
Nizam belasah sorang je!
perrghh

 ribena laici = RM5
Nabil kata, ni bukan laici tapi mata kucing.
mmm

 teh ais = RM5
kak Ina yang pilih...

 khusyuk mentedarah!

mana la perginya roti nan cheese aku ni...
lambatnya...

makan dalam hujan lebat memang best!
tengok la tu..
liciiiiinnnn!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

45 Your Words of Lo♥e

  1. slm anies..mama minta maaf..baru arini dapat BW..anies taukan mama baru buat majlis tu !!..ehem..jgn lupa ya majlis resepsi (mama)pd 12 mei 2012 ni..jgn lupa tau !!..he2x..
    esuk pagi mama ke t`ganu majlis sebelah lelaki dulu..hu2x..atas permintaan keluarga lelaki..balik dr sana nanti mama nak BW kat entry anies.. :)slm syg dr mama..

    ReplyDelete
  2. pergghh sungguh menyelerakan

    ReplyDelete
  3. eating, eating, eating ..

    membuatkan saya laparrrrr

    ReplyDelete
  4. woot woot sedapppnyerrr!heee~

    ReplyDelete
  5. Wah bagus.. Suka entry melantak ni haha.. Setapak ek.. Mmng lampak lazat..

    ReplyDelete
  6. Sedapnya, tetiba je lapor balik malam2 ni...

    ReplyDelete
  7. aduiii..sedapnya menu2 tu semua..untung la duk area bandar besar mcm2 blh mkn. kalo kat changlun ni nk mkn western ke Kopitiam jer lah ada..

    ReplyDelete
  8. Amboiiii... tayang je? Tak ajak pergi makan sama pun... :)

    ReplyDelete
  9. uishhh...nk pegi jugak william corner ni...terliur tgk makanan especially chicken chop tu..dah lama x mkn

    ReplyDelete
  10. ni wiliams yg kt pj tu ek?dh ade kt setapak??Wahhh..nk gggggiiii

    ReplyDelete
  11. cuasa sejuk memang perut lapar anies..

    akak tak pnah gi la WC ni.. sebenaqnya ni la first time dengar ada tempat makan nama WC.. huhu.. yep, sungguh ketinggalan akak ni...

    ReplyDelete
  12. bukak blog ni.jumpa gambar makanan2 ni lagi.walaupun da makan,tapi lapar balik...hhah

    ReplyDelete
  13. waduh mkn kongsi kongsi mmbw bahagia ;D

    harga tu mak aii... klau akk order indomie jugalah rsnya...jimat hehe

    ReplyDelete
  14. erm, puas ati kalau saiz pinggan ngan rege gitu, tapi kompem oder 1 makan 2 orang.. hehe

    ReplyDelete
  15. sedapnya mee goreng tu... saya dah telan air liur ni...

    ReplyDelete
  16. seb baik dh lunch.. hehhee
    nmpk menyelerakan :)

    ReplyDelete
  17. Salam KhaiRin,

    Hebat betoi harga dia ya Anies....

    Tapi menunya...Kak Ros tengok memang tak boleh tahan lah...nampak sedap sangat..

    ReplyDelete
  18. patut le harga meletop-letop... portion yg banyak rupanya dan amat menyelerakan buat saya serta merta jadi lapar huhuhu

    ReplyDelete
  19. tak jauh dari opis saya..nanti nak terjah...
    wow...sedap..sedap

    ReplyDelete
  20. dekat aje gombak dgn setapak ni..tak pernah tau restoran ni...

    anies ni mmg suka jln2 cari mkn la ye..


    hujan2 mmg sedap mkn..

    ReplyDelete
  21. anies,william ni branch yg sama dgn yg ada kt PJ ni ke,eh?mcm sama je..tpmmg suka mkn kt cni :D
    sangt berbaloi2 :)

    ReplyDelete
  22. wow sedapnyaa...bila nak blanje sy ni...kih kih kih

    ReplyDelete
  23. wow! sedapnye anies..western food mmg peberet ank2 akk tuh..berbaloi ngan rege dia ye..huhu

    ReplyDelete
  24. Wah semua portion besar..susah gak kalo kita pompuan nak habiskan,len kali pegi kena share je kan..

    ReplyDelete
  25. Wah semua portion besar..susah gak kalo kita pompuan nak habiskan,len kali pegi kena share je kan..

    ReplyDelete
  26. sampai menjilat jari ... heheheeee

    ReplyDelete
  27. w tu nampak macam huruf m untuk mcD je, cume terbalik.

    ReplyDelete
  28. Maxi dress cutton (item no 005)tu labuh. Tali dia kita boleh adjust ikut labuh mana yang kita nak pakai.

    Kalau minat, bolehlah beritahu nak free item warna apa, alamat, no telefon (upstyleme@rocketmail.com)

    Kalau confirm nak, saya akan beri no akaun (Maybank/bank islam) untuk urusan pembaran.

    ReplyDelete
  29. ayam panggang tambah roti nan terbaek. dah lama tak makan roti nan~

    ReplyDelete
  30. makanan makin mahal.. :(

    susah student nak survive kalau macam ni

    ReplyDelete
  31. wahh nmpk sedap..hee

    kat setapak pon ada ea...sll fames y kelana jaya tu..:)

    ReplyDelete
  32. roti cheese nan...wah nak jugak...

    ReplyDelete
  33. wahhhh dah pegi ye...seronok kan dekat je dengan rumah, tak payah dah nak ke SS2 sana tu

    ReplyDelete
  34. Wow! Kot Pakcik sama makan tentu separuh kena bungkus bawa balik. Dia orang mahu ke bungkuskan?

    ReplyDelete
  35. wah mmg nampk sgt mahal tp mcm berbaloi kan ;)

    ReplyDelete
  36. ayam panggang tu nampak mmg best...

    tapi sedih la aku tgk indomee udang tu...mcm siram ngan kicap je...huhu...

    ReplyDelete
  37. chicken chop ayamnyer kecik...hukhukhuk

    ReplyDelete
  38. amboi.. menariknya makan2... anies, boleh beli 1 botol vit C sja .. tpi akak tamak beli 1 set terus hhe... skrg akak baru mencuba klau hasil memuaskan akan akan ceritakan nanti ye.. :)

    ReplyDelete
  39. wahh, bestnyee makan! sampai hati ajak hehe :P

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆