Circadian rhythms - the body clock

12:00 pm

Echoes Of The Past: Old Stories Retold

22 Words of Lo♥e

  1. Highest body temperature + highest blood pressure waktu petang2 nak ke maghrib…

    ReplyDelete
    Replies
    1. so jgn laa naik hangin time2 gini ;-)

      Delete
    2. Tapi betulla… time2 begini cepat penat, cepat hilang sabar. Kena tenaanggggggg

      Delete
    3. kannn tambah pula yg br blk keje... penat pulak tu

      Delete
  2. patutla area jam 4 pg ke 5 pg tu sedap tidur.. semakin ditarik selimutnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...
      waktu paling bagus juga tu utk tahajud...

      Delete
  3. Oh? Suhu badan paling tinggi at 7 eh?

    ReplyDelete
  4. Bowel movement schedule saya sepertinya opposite way ni 🤔🤔

    ReplyDelete
  5. macam menarik tetapi saya susah nak ikut timing yang cun untuk aktiviti harian

    ReplyDelete
  6. Menarik info ni. Patutlah dah nak dekat subuh tu kadang2 terbangun sbb sejuk, rupa2nya masa ni suhu badan paling rendah ye. Tp kan.. pukul 2 biasanya saya bersiesta (tidur petang) hehe. Sbb petang2 panas auto jadi mengantuk pulak mata.

    ReplyDelete
  7. Fastest reaction time pukul 3.30 petang tu sebenarnya memang waktu fastest ye? Time tu biasanya saya start rasa mengantuk nak tidur je sebab baru lepas lunch

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa yg buat keje time ni tau2 dah siap / dah ptg hahaha...

      Delete
  8. 630pm tu jangan cuba-cuba stresskan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn... penat mcm mn pn time tu kena relaks..

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆