Jom tonton teater It's Not Complicated

11:23 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Kalau ada masa terluang, jom terjah Studio Revolution Stage yang terletak di Dataran Pelangi Utama, One Avenue, Petaling Jaya pada:

14 - 16 April 2021
masa: 10.00 malam

&

17 & 18 April 2021
masa: 3.30 petang

Untuk dapatkan tiket, sila hubungi +6012-5649877.




..............................................................................................................................................

cantik kan 'simbolik' anniversary macam ni? 


jangan lupa klik link
👇👇👇👇

Kisah Silam Untuk Masa Depan

54 Words of Lo♥e

  1. Ini bakal pertunjukan teater apa kak Anies? Maaf saya tak paham isi cerita teater..Thanls for sharin. Selamat Jum'at berkah bagi kak Anies dan kita semuanya.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ada teater waktu begini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya studio yg guna utk persembahan teater ni nak kena tutup sbb hutang. sbb tulah diorg anjurkan teater ni

      Delete
  3. Jom jom. Bab berjalan no 1. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari puasa pertama tu beb! hari kerja hehehe

      Delete
  4. Jauhh pulakk, nak rentas negeri punn tak boleh lagi ni :(

    ReplyDelete
  5. Sesekali layan teater best juga

    ReplyDelete
  6. semua plakon ku xkenal tapi layan..hihi

    ReplyDelete
  7. TEATER MUDAH DIFAHAMI MENARIK TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak! pelakon pun jenis simple2 je hehe

      Delete
  8. Gracias por recomendación. Te mando un beso

    ReplyDelete
  9. teather ini kalau tengok berdua memang seronok..

    tapi perlu ada minat juga ka

    ReplyDelete
    Replies
    1. seorg pn boleh lyn jg tp dpt tix free laa😆

      Delete
  10. Hi...jom join GA ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  11. Very interested article, thanks for sharing! Have a great weekend my friend! 🤗🤗🤗

    ReplyDelete
  12. Wah.. lawanya lampu annivesary tu..

    ReplyDelete
  13. Cantik poster teater tu macam classic style gitu. Cantik lah lampu tu. Hari tu nak whatsapp terus lupa. Takpe, in case saya mencari saya contact anies ye.

    ReplyDelete
  14. wahh menarik nih tengok live teater., ;p

    ReplyDelete
  15. Syok nyer dpt tonton teater✌️✌️

    ReplyDelete
  16. wah saya belum pernah menonton teater..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom datang ke Kuala Lumpur ;-)

      Delete
    2. Maa syaa Allah, mauuuu ke KL, semoga ada rezeki dan pandemi cepat berakhir.. Aamiin

      Delete
    3. aminnnn... nanti datang roger2 sy ya😊

      Delete
  17. lamanya tak melayan teater.. rindulah pula.. malangnya tak boleh merentas negeri.. berhuhuhu..

    ReplyDelete
  18. Saya sudah lama tak nonton teater :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom datang sini sy belanja tengok teater😊

      Delete
  19. Berpuluh tahun tak tonton teater!

    ReplyDelete
  20. Wow theatre.. selamat berhibur ye

    ReplyDelete
  21. Sudah lama benar saya tak menonton teater 😀

    ReplyDelete
  22. Kalau dekat dh boleh terjah.. hahaha lama betul tak tengok teater

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mmg dekatlah kan masih dlm malaysia hehehe

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆