Giveaway Sampul Raya Hipster

9:36 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Jom sama-sama kita meriahkan GA anjuran rakan blogger kita ni. syarat2 yang dikenakan pun simple je. 

klik banner untuk menyertai ya!

okey, ni cerita raya masa anies darjah 3. masa tu tak tahu kenapa mama tak beli / buatkan baju raya. yang peliknya anies tak adalah sampai menangis guling-guling sebab tak ada baju raya. boleh relaks je. 

anies rasa semuanya mungkin masa tu, pak cik anies baru berkahwin and isteri dia ada bagi baju-baju terpakai dan masih elok. dalam banyak-banyak baju yang ada tu, adalah satu jubah putih baru beli dari Mekah. mak cik tak pernah pakai.

so dengan happy-nya anies pun pakailah jubah tu di pagi raya. tapi pakai sekejap je. tengah hari dah tercampak ke mana ntah. 😂😂😂

tu jelah cerita raya yang anies ingat sampai sekarang. lain-lain sama je macam orang lain.

so kepada yang menyertai, jangan lupa klik banner di atas ya.

wish me good luck!

thanks 4 reading
daaa...

Kisah Silam Untuk Masa Depan

78 Words of Lo♥e

  1. Greetings from Turkey:) çok net bir şekilde google translate ceviri yapmadığı için anlamasam da umarım güzel bir ay seninle olur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aslında katıldığım bir hediye bölümü hakkında. Eğer katılmak isterseniz, sadece başlığa tıklayın, tamam! ;-)

      Delete
  2. Budak-budak kan.. kejap jelah berbaju rayanya..
    Semoga ada rezeki Anies..

    ReplyDelete
  3. All the best anies. Moga dapat grab sampul raya yang hipster ini :)

    ReplyDelete
  4. Seronok ingat semula kisah raya zaman kanak-kanak. Nostalgia sungguh kan Anies. Terima kasih anies join GA saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk jd kanak2 semula boleh x? haha sama2. moga ada rezeki sy mng GA ;-)

      Delete
    2. kita pun teringin nak jadi kanak kanak kalau boleh. hihi.
      Aminn...moga ada rezeki Anies :)

      Delete
    3. kan... tak yah fikir maslaah. x yah fikir cm ne nk cari duit... waaaa emo pula sy

      Delete
  5. Halo Kak Anis....

    Lama tak berjumpa..

    Apa kabar???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mas riza
      sihat ke?
      alhamdulillah sy sihat😊

      Delete
  6. Saya ingat tak ape xder baju hari raya. Sebab saya sayang pada satu baju yang saya mau pakai sepanjang masa.

    Sampai suatu ketika saya tersedar, baju tu dah muat pula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau muat tu okey lah. kalau tak muat?😆😆😆😆

      Delete
  7. Wah! Bergiveaway lagi ye.
    Nanti Anies hantar details, emel untuk Kak Amie ye : salamiez@gmail.com
    Ada hadiah untuk Top 10 Komentator Mac 2021.

    ReplyDelete
  8. Selamat ber'give away'. 😃😃

    ReplyDelete
  9. moga bertuah n ada rezeki anies

    ReplyDelete
  10. Kecik2 dulu pakai baju raya sekejap je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelah pagi je melaram. dah petang entah ke mana bajunya hahaha

      Delete
  11. goodluck, kak.. jadi ingat waktu kecil pun rasa sedih kalau tak ada baju raya.. setelah dewasa malah malas untuk pergi ke pasar dan memilih memakai baju yang bagus dan bersih, tak mesti baru seperti masa kecil dulu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... bila dah dewasa beli baju raya online sahaja hahaha

      Delete
    2. haaa.. betul.. tak susah pergi ke pasar lagi..hehehe

      Delete
  12. Oo pakai Baju buat hari raya/Lebaran? Pakai baju pemberian dari Istri Pak Ciknya ya kak? kalau masih layak boleh lah di pakai. Hehe. Save earth! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... dulu tak faham save the earth yang penting baju masih cantik😊😊

      Delete
  13. Wah... Good luck Kak, semoga bisa berhasil ya Kak. Menarik sekali give awaynya.

    ReplyDelete
  14. Rezeki bisa datang dari mana saja termasuk menang giveaway. Saya pun sering ikut giveaway yang dari Instagram. Semoga berkah dan beruntung. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bagus tu, mas. good luck juga ya ;-)

      Delete
  15. kenangan zaman kanak=kanak..
    All the best Anies..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya... rs nk putar ms blk ke zmn tu😆

      tqvm sha👍

      Delete
  16. Very interested article! Have a great evening! 🌸🌸🌸

    ReplyDelete
  17. kisah zaman anak - anak, sungguh nostalgia yang seru dan menyenangkan. oh ya mbak anies tari sudah bantu jawab pertanyaan mbak anis apakah komentnya masuk atau tidak ? terima kasih .

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa mahu kembali ke zaman kanak-kanak ;-)

      Delete
  18. cerita yang agak menarik...

    lawak dan sedih pun ada

    ReplyDelete
  19. Good luck Anies.
    Selamat menyambut Ramadan Kareem.

    ReplyDelete
  20. Semoga ada rezeki utk menang.. aminn. Tak da rezeki nk join

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆