Terima kasih daun keladi blogger mrhanafi

9:59 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Masa nak collect parcel belian online, tiba-tiba mata tertancap pada satu parcel yang di atasnya tertulis nama sendiri.

ehh... apa ni? bila tengok sampul, warna biru. sah! parcel ni bukan datang dari Semenanjung tapi dari Sabah or Sarawak. tapi... siapa pengirimnya??? misteri ni... 👽👽👽

tapi bila nampak nama pengirim, anies rasa nak ketawa. ketawakan diri sendiri kerana 'berjaya terjerumus' dalam kejutan yang menjadi ni. 😁😁😁😁

nilah parcelnya... dan apa isi dalamnya? jom kita tengok!

nak panggil apa ya? selendang? alas coffee table? pashmina? i have no idea... tapi yang pasti, ia sangat menarik sebab dihiasi corak pua kumbu yang semestinya sinonim dengan Sarawak. tak dapat pergi Sarawak, dapat yang ni pun dah boleh senyum lebar...

hadiah lain adalah 10 paket VCafe... ni adalah kopi pracampuran yang mengandungi krimer bukan susu, kopi arabica, pemanis nano, ekstrak halia hitam dan ekstrak kulit manggis. sound's good, right? anies tak try lagi. nanti ada masa anies buat review fasal kopi ni. oh lagi satu, ada nota disertakan oleh blogger mrhanafi.


BTW, terima kasih banyak-banyak kepada blogger mrhanafi atas pemberian ni. anies sangat-sangat menghargai kejutan dan pemberian ni. hanya Allah sahaja yang membalas segala kebaikan ini.

dan macam biasa, korang yang belum kenal dan follow blogger dari Sarawak ni, sila klik kat SINI ya. follow tau!

tu jelah perkongsian untuk hari Jumaat ni.
thanks 4 reading.
daaa...

Kisah Silam Untuk Masa Depan

59 Words of Lo♥e

  1. Dia tahu Anies minat kopi. Kejutan yang baik.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Cantik kain tu..

    ReplyDelete
  3. seronok dpt kejutan dr blogger kan....akak pn dh trima gift dr anies..tq

    ReplyDelete
  4. Wahhhh bestnya dapat parcel misteri. Kalau saya ni dah excited nak bukak parcel hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya semua org mcm tu kot. terlajak excited hehehe

      Delete
  5. What a nice pashimina :) thanks for your sharing...

    ReplyDelete
  6. Bom dia minha amiga, pela matéria, bom final de semana.

    ReplyDelete
  7. cantiknya selendang tu. tahniah sis :)

    ReplyDelete
  8. Seronok tu ada surprise. Alhamdulillah dapat bungkusan dari jauh. Cantiknya corak pua kumbu tu Anies. Tak tahu lah apa nama kain tu. Baru saya tahu mrhanafi blogger sarawak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... kalu pashmina sy rs mcm ringan sikit ;-)

      Delete
    2. Ke untuk dipakai di bahu dengan pakaian tradisional sarawak tu? hihi..musykil juga kan

      Delete
    3. mungkin laa... selamat dah jd hiasan dinding😊😊

      Delete
  9. sama-sama Anies....tapi saya masih kalah.

    awak 2 kali dan saya baru satu kali.

    barang tu ialah Pua Kumbu yang dimodenkan untuk dijadikan Shawl atau lapik meja pun boleh...

    tentang kopi sila nikmati dengan air yg sedikit kira-kira 140ml...baru ada umph hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de istilah kalah pun... rezeki masing2 kan...
      terima kasih byk2... sy menghargainya...

      btw kwn sy siap tanya, mana nk beli kopi tu hahahaha

      Delete
  10. Alhamdulillah rezeki annies moga murah rezzeki tiasa blogger mr hanafi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...aminnn terima kasih kak ;-)

      Delete
  11. Un regalo muy hermoso te mando un beso

    ReplyDelete
  12. Pretty scarf and yummy coffee!
    Mr hanafi is a sweet friend

    ReplyDelete
  13. cantik purple scarf tu, design dia pun cantik... congrats kak :)

    ReplyDelete
  14. Wah.. Jauh kiriman hadiah. Tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh lg anfield 😆😆 gracias amiga😊

      Delete
  15. Alhamdulillah rezeki.

    Cantiklah selendang tu

    ReplyDelete
  16. Tahniah ANies :)
    Baik Hati Mr Hanafi ni :)

    ReplyDelete
  17. Cantik corak pua tu 😃 boleh pasang angan2 nk pakai pi kashmir ke sri lanka

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. belum lg byk kopi nk kn habiskan ni😆😆

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆