Terima kasih daun keladi blogger siti yang menaip (SYM)

11:33 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Saja anies peram dulu cerita hadiah daripada blogger CT a.k.a SYM ni sebab pastinya ramai blogger yang turut menerima hadiah daripada blogger CT, berkongsi cerita kat blog masing-masing, kan?😊😊😊

apa-apa pun terima kasih yang tak terhingga kepada blogger CT atas pemberian ni. really appreciate it

dan sama macam penerima lain, anies dapat hadiah ni sebab menjadi salah seorang top commentator di blog CT sepanjang 2020. korang boleh baca entry-nya kat SINI ya.

memang tak sangka pun, anies akan termasuk dalam senarai tu. yalah... tahun lepas, anies memang sendu sesendu sendunya dengan blog ni. blog walking apatah lagi. ke Laut Pasifik terus 😂😂😂😂 tapi kalau dah rezeki... Alhamdulillah. 

parcel yang muncul secara tiba-tiba. tapi tak 'tiba-tiba' pun sebab anies terlebih dahulu terima SMS nombor tracking 😉😉😉

nilah hadiahnya.... bukan 1, bukan 2 tapi 6
1. mask storage box
2. sekeping mask 
3. mask extender
4. key chain Aussie 
5. dua botol hand sanitizer & holder 
6. pelbagai coklat

p/s blogger NA, jangan risau saya tak minta lagi dah coklat tu😊

last but not least... nota cinta daripada blogger CT.

dan.... sama macam sebelum ni, kepada korang yang belum follow atau nak berkenalan dengan blogger CT, silalah follow dan singgah teratak beliau kat SINI ya...

tu je untuk hari minggu ni...
thanks 4 reading
daaaa

Kisah Silam Untuk Masa Depan

52 Words of Lo♥e

  1. cantiknyaaa.. tahniah dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  2. Coklat pun sudah habis. Isk rupanya Anies dapat juga hadiah daripada SYM.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Kalau dah rezeki kan Anies.. Coklat tu mesti dah habiskan.. hehehe.. Comellah botol yang ada holdertu.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Yeay! Sama hadiah kita cuma beza warna dan bentuk nombor 3 dan 4 tu. Alhamdulillah. ramai blogger dapat hadiah dari SYM. Semoga murah rezeki SYM.. Aaminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ct tahu kite kan sehati sejiwa 😆😆😆

      Delete
  5. felicidades por el regalo te mando un beso

    ReplyDelete
  6. tahniah dan menang top komentator Anies sulu saya menang seperti ini tahun 2013 di blog denaihati hadiahnya tiket ke Malaysia, BTW saya stay kat Osaka tapi sekarang lagi di Indonesia

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh best tu... harap selepas pandemik ada lagi contest seperti itu👍👍👍

      Delete
  7. Very interested article! ❤️❤️❤️ Have a great weekend! 💕💕💕

    ReplyDelete
  8. Amazing post! I wish you happy spring!

    ReplyDelete
  9. Interesting post my dear, thank you for sharing )

    ReplyDelete
  10. Boa tarde, parabéns pela matéria.

    ReplyDelete
  11. Boleh makan coklat sambil celebrate hari keluar gua. Yay!!

    ReplyDelete
  12. Tahniah! Moga ukhuwah kekal berpanjangan.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah murahkan rezeki2 mek anies dan ct ni. baik orangnya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... aminnn😊👍

      Delete
    2. Aaaminnn semoga byk lg hadiah2 menarik dpt bg dgn blogger. heee

      Delete
  14. Tahniah! Makan coklat jangan lupa ingat kat Yuri sikit hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih😊mmg igt kt yuri sekor je... bkn tuan dia eh ehh😆

      Delete
  15. Tahniah Angie's.. mama pun Ada dpt Gak. Best sgt hadiah2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke? tahniah! jom sama2 enjoy hadiah dari ctt ni ;-)

      Delete
  16. tahniah :)
    berkenan aida dgn tempat letak mask tu.
    sungguh berguna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. sy pn br terfikir nk bli..alhamdulillah ada rezeki dpt foc

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆