Terima kasih blogger nina mads, khir khalid + salbiahM

12:31 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

*tak ada intro terus masuk cerita* 😆😆😆


lunch buffet dengan nina kat Flamingo Hotel Penang... tekak nak makan macam2 tapi baru sesuap dua dah kenyang. acaner tu?😆😆😆 apa2 pun terima kasih kat nina sudi belanja buffet ni... nanti saya belanja buffet kat hotel flamingo taiwan okey eh ehhh😆😆😆

balik kerja, tetiba dapat surat, bila buka...speechless! happy ya amat! terima kasih en. khir dan 'hadiah birthday' ni. anies dah redeem masa birthday hari tu. puas hati and senyum sampai ke telinga😆😆😆😆 insya allah nanti anies buat sikit review fasal muzium ni...

niat asal saja nak usik2 tapi rupanya dia amik serius! alahai sal ooiii... terima kasih banyak2... jadi raya haji laa nampaknya tahun ni dengan tudung abam terlajak laris...

dan tak lupa juga birthday treat KRR.. double nampaknya kena 'balas' tahun depan ni😆😆😆😆 muchas gracias mi amora amiga sergia ramosa 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

so korang apa lagi? tak kan baca je kot entry ni? follow laa cepat kawan2 blogger super awesome ni! ni link diorang. ingat, follow tau! tak kisah laa korang suka ke tak, korang kena juga follow! (eh ehh nak paksa2 pulak anies ni... pe hal...) 😆😆😆😆




(dah macam IG paid review laa plak)😆

okey, sekali lagi terima kasih nina, en. khir dan sal... semoga rezeki kalian dilimpah ruahkan dan sentiasa bahagia serta sihat selalu...aminnnn (tolong amin kan boleh tak?)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

58 Your Words of Lo♥e

  1. Alhamdulillah.. Murah rezeki Anies dan juga yang memberi..

    ReplyDelete
  2. WAH BESTNYA ANIES BERTUAH BADAN..BLOGER2 NI MEMANG TERBAIK..GITU JUGA KWN2 YG LAIN

    ReplyDelete
  3. wahhh.. terbaek.. murah rezeki.. tahniah :)

    ReplyDelete
  4. aamiin dan sangat bertuah mendapat hadiah dari kawan-kawan..

    p/s: barangan kiriman belum ada khabar berita..boleh trace tak...?

    sekurang-kurangnya boleh saya bagi 'present' kat orang jika ada alamat nie

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, ramai orang sayang, yey! Hehe. =)

    ReplyDelete
  6. happy birthday anies...


    Salllll nak tudung juga ... thanx sal

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday anis :D

    ReplyDelete
  8. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up!

    ReplyDelete
  9. Aamiin..happy birthday dear. Sedap nampak makanan tu..

    ReplyDelete
  10. Wow bestnya dapat hadiah and treat time birthday.

    ReplyDelete
  11. murah rezeki...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. amin, rezeki tu anies, hihi..
    semoga lepas ni dilimpahi rezeki lagii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn terima kasih timm.. moga timm jg semtiasa dilimpahi rezeki😊

      Delete
  13. Dan jangan lupa, saya didoakan pula. Biar tetap sehat dan diberi rezeki yang berlimpah. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn mudah2an mas jg sentiasa dilempahi rezeki😊

      Delete
  14. aminn... terima kasih juga buat surprise.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Wah...ni dah kita triple ni..
    Alhamdulillah. Rezeki.

    ReplyDelete
  16. Aamiin... Moga murah rezeki untuk Anies juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga rezeki jg dimpahkan ke atas zumal aminn😊

      Delete
  17. Happy belated birthday again. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn moga farah jg sentiasa dilimpahi rezeki aminn😊

      Delete
  18. Dah follow da diorang tu. btw, happy belated besday anies

    ReplyDelete
  19. Tahniah sebab dapat hadiah berharga

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah, sampai juga akhirnya.. suprise!! Itu je yg dpt berkongsi sekadar mengimarahkan ukhwah :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih byk2... sy masih lg tersenyum smpi ke hari ini hahaha

      Delete
  21. Seronoknya ramai yang belanja 😊

    ReplyDelete
  22. bestnye ada orang belanja buffet

    ReplyDelete
  23. happy belated birthday anies. semoga murah rezeki kaya dan berjaya dunia akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sharmnie br hari ni nk reply hehehe

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆