Yang kita tak tahu pasal kucing...

1:39 pm










Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. Sombong betul kucing yang ignore suara tuan dia tu... haha

    ReplyDelete
  2. Okay! sekarang dah tahu hehehe...

    TQ Anies for sharing.

    ReplyDelete
  3. Peminat kucing lapor diri!! ^^ thanks for sharing!

    ReplyDelete
  4. Hmmm betul tu, teringat pulak kucing-kucing zumal yang dulu...

    ReplyDelete
  5. kucing comel2 semua tapi saya tak berani bela

    ReplyDelete
  6. puas la dpt gomel hari2.. nk p kerja balik kerja ada org sambut haha

    ReplyDelete
  7. TAK FAHAM SGT TNTNG KUCING TAOI SYGKNNYA

    ReplyDelete
  8. Cat, anak aku seneng banget sama kucing

    ReplyDelete
  9. saya suka juga kucing..

    tapi tahap intermediate..

    tengok keadaan dan situasi juga

    ReplyDelete
  10. kalau kat negara barat, orang diklasifikasikan sebagai "dog erson" atau "cat person"... dari sini boleh nampak perbezaan psikologi org tu..

    ReplyDelete
  11. Awwww, tiba tiba rasa sweet sangat bila teringat kucing saya yang selalu meleseh kat saya :D

    ReplyDelete
  12. Dua tiga kucing berlari...
    Kucing memang comel

    ReplyDelete
  13. Banyak kali klu jalan kat luar, banyak kali kucing dtg hantuk kepala kat kaki hehee :D

    ReplyDelete
  14. headbutting hahahah patut pun hahaha.. lepas ni tahu da kenapa kucing suka sondol2.. hahaha.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆