Wen u LUV some1

2:50 am

When you love someone - you'll do anything
you'll do all the crazy things that you can't explain
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone

you'll deny the truth - believe a lie

there'll be times that you'll believe you can really fly
but your lonely nights - have just begun
when you love someone

when you love someone - you'll feel it deep inside

and nothin else can ever change your mind
when you want someone - when you need someone
when you need someone...

when you love someone - you'll sacrifice

you'd give it everything you got and you won't think twice
you'd risk it all - no matter what may come
when you love someone
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone

>>>>>>>>> :: <<<<<<<<<

 Google

dr lagu d ats, (ni sekadar pendapat dr pakar kaunseling yg x abes blajau) bla kita syg kat seseorg kita akan:

1. dgn RELAnyer melakukn apa shj sungguh pn org meganggap itulah sebodoh-bodoh perkara yg penah d lakukn oleh seorg umat manusia. contoh nyer: kita naik roller coaster ngan c dia, pastu nk tunjuk terer + ensem + macho, korang x pakai seat belt. (DONT TRY THIS AT AMUSEMENT PARK ye?)

2. kita menutup mata dan memekakkan telinga. biar pn ketika itu org mengatakn KLCC dah runtuh, tp d sebabkn org yg anda sayangi itu kata: "ala, cite karut jer tu sayang..jgn pecaya!" dan anda dgn selamba badak nyer mengiyakan fakta yg auta tu: " btol tu babe, memandai je diorg ni wat rumors ntahmendemendentah!"

3. tidoq mlm asik2 mimpi kn si dia. mmg x de org lain. kalu org lain yg muncul dlm mimpi tu, bla bangun tido, dok marah2 kt org yg d mimpikan tu..ish3.. baek bakau je trus tilam tu.. yg nyata, sbnr nyer anda rs kesunyian esp kalu si dia x angkat hp o off kn hp... (ops! cam kenal je kes ni?)

4. "dia ni penagih dadah. betol..aku nmpk dia kt lorong aji taib smlm.." oleh krn anda da jatuh cintan kat mamat gian tu, anda wat tuli je. sblk nyer anda melaser kn smula kata2 kwn anda tu dgn statement yg power rangers ni: "kalu ko da nmpk, apsal ko x report je kat polis o AADK?"

5. " i jump, u jump!" weh...weh.. ko nk jump kt mn tu? sori la, kalu setakat jump dr katil double decker, tu standard cipan jer. kalu mee cintan ko x setaraf jack & rose, lupa kn je la adik oi... BUT THATS TRUE. samada lelaki or pompuan, kita dgn redo seredo redo nyer akn sanggup berkorban bermati-matian demi si dia. tp, kalu korang btol2 la bleh tembak bulan, 'akak mmmg salute abes kt ko dik! bleh 'akak boro M16 ko tu nnt yek?

undoubtedly, cinta itu indah dan d sbb kn itulah manusia 'drowning' dlm cinta.

so, selamat mengharungi alam percintaan. sayangi dia seperti mana anda menyayangi diri anda sendiri.

muah! (straightly 4 incek comei ONLY!)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

0 Your Words of Lo♥e

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆