Bola: sana dan sini?

6:35 pm

::England lost bid to Russia for 2018 World Cup host
::Qatar's dream came true - World Cup competition returns to Asia
::Europa League: Liverpool moves to the next round after 1-1 draw with Steaua
::FA Cup 3rd Round - Liverpool's trip to Old Kerepot


entry kali ni nk cite psl story mory terbaru lg sensasi yg sdg melanda planet bola sepak:


 Russian's flag and badge (Google pic)

first and foremost, takziah buat Beckham & co yg da melobi sehabis tenaga sehingga terpercik semua peluh2 jantan tetapi..ye tetapi..akhirnya pulang dgn frust nonggeng setelah mamat-mamat FIFA sebulat suara memilih Rusia sbgi host competition paling berprestij slps Brazil 2014. well done Joseph Stalin! (tu ar, padan muko ko england. ko g sogok apsal? melopeh la ko jang)


Qatar's flag (Google pic)

tahniah buat pak-pak Arab yg hampir terbang semua jubah2 dan serban2 nyer krn melompat2 smpi x hengat d sbb kn menjd pilihan encik FIFA utk jadik tuan umah pd thn 2022 dgn x d sangka2 (mak ai..ms tu larat lg ke anies nk tgk WC ni?). Qatar becomes the second country from Asia to host this competition after Korea & Japan (2002). alfun mabruk!


Google pic

smlm ada game... mmm dah sah da..incek comei anies tidoq keras... kalu x pg2 dah dok bising...x pa x pa.. janji pasni liv kena pulun sepulun pulunnyer. da msk group 32, x leh da nk sengal2 lg... tepeleot sket..mmm gud bye no!


last, but not least....arghhh dan yg ni plak..plg x best dan plg x suke. sbb nyer?
1. sbb FA England sajer je suh liv vs setan supaya setan leh mng cup byk2 thn ni (1st bias)
2. wat kat tempat jin bertandang a.k.a old kerepot (2nd bias)
3. nnt tau2 sblm game start incek comei anies da smpi kt Heathrow... waaargghhh. x suke... x suke


saje boh pic ni. nk amek feeeell, tq Google!

itu la serba sedikit dan serba ringkas berita jam 6 ptg ni.teruskan menonton membaca...kita jupe lg!
salam 1 mesia.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

2 Your Words of Lo♥e

  1. buat kat mana pun, still dont see our players on field.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆