Choc brulee sedap!

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿

'Hantu' kek and coklat mesti dah sedia maklum dengan nama choc brulee ni kan?

geram juga laa tengok kat IG penjual ni tunjuk kek sedap2. eh mana boleh tahan! kena order jugak!

dah 2 - 3 kali kot anies order kek ni kat sis aisyah. why? sebab choc brulee dia memang ngam dengan tekak. tak manis, cukup rasa dan paling penting... mata mesti terpejam2 bila kek ni bergolek2 dalam mulut 😆😆😆😆

boleh bayangkan tak macam mana situasinya tu?

okey, kalau tak dapat nak bayangkan, apa kata korang order je kat sis aisyah ni. ni nombor hp dia 0146424348 dan ni LINK ke IG dia. selain choc brulee maha sedap ni, sis aishah ni pandai deco kek tau! cantik2 kek dia. rasa cam sayang je nak makan.

sorry laa... lighting nan hado... so sila maapkan si tukang ambil gambar ya...

moh tengok dekat2 choc brulee ni... sila abaikan lampu dalam kelambu itu...

choc brulee ni wajib ada 4 lapisan... arghhhh terliur dah ni... tolonggggggg

close up lagik!

nak potong choc brulee ni ada caranya. kata sis aishah, pastikan pisau direndam dengan air panas terlebih dahulu. tak perlu lama2. 1-2 minit pun dah cukup untuk mendapatkan potongan yang cun kebabooommm!!!


p/s #saiyatakuat

dah bersedia ke? dia dah nak muncul ni!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

46 Your Words of Lo♥e

  1. Tengah lapar ni rasa tergoda pulak tengok Choc Brulee tu T_T

    ReplyDelete
  2. Amvoiii!!! kejamnya entry ni buat Mrs. A telan air liur banyak kali hahahaha....

    ReplyDelete
  3. menguji nafsu ku. dah la siap close up lagi. sengaja sangat!

    ReplyDelete
  4. oh tipsnya pisau kue direndam dulu di air utk memotong cake, sedapnye cake coklat hem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mbak. nanti potongan cake jadi cantik banget

      Delete
  5. Sedapnya tengok... mmg berselera makan petang2 ni.. best!

    ReplyDelete
  6. Saya first time dengar pasal choc brulee ni. Selalu dengar creme brulee je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😆😆 ada byk lg kot yg gn nama brulee ni

      Delete
  7. Saya suka tapi tak boleh makan banyak, gigi berlubang... haha

    ReplyDelete
  8. Terhiris-hiris hati ni tengok choc brulee yang menggoda tuh! ;)

    ReplyDelete
  9. Sesuai dimakan meraikan ketibaan van djik

    ReplyDelete
  10. Sedapnyaaa. kek pon cantik betul eh, menggoda hahaa. Dah lama tak makan kek, nyummm :p

    ReplyDelete
  11. Anies buat acik pun terliur..dok jauh tak dpt la nak order kan anies

    ReplyDelete
  12. ya rabbi sejenis godaan apekah ini.. ailio kiteee tetiba penuh dalam mulut hahaha..

    ReplyDelete
  13. Alahai sedapnya. Mama dah le hantu coklat

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. yapp x nk kongsi ngan sesapa esp cik tim😆

      Delete
  15. nasib tgh minum bliss kalau tak terliur kejammmmm hahaha

    ReplyDelete
  16. Adehhh sedapnyaaaaaaa tengokkkkkk hehee :) :)

    ReplyDelete
  17. Halamakkk...mengodanya gambar
    Ada jugak kejap lagi Akak cari kek...dugaan apakah???

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆