#PremiereWithBudiey #BudieyDotCom #TheLegoBatmanMovie

3:15 pm

✿...السلام عليكم✿

Memang dah lama berhajat nak tengok cerita ni. time penat2 ni. tengok cerita kartun is the best medicine.. gitewww...

btw, terima kasih budiey.com yang sudi penuhi keinginan yang satu ni...😊

ok, meh anies share sedikit sinopsis pasal movie ni.

since ia berkait dengan Batman, maka secara tak langsung mesti ada The Joker, Gotham City, Robin, Bat Mobile etc.

Batman jadi ego dan bangga diri lepas berjaya selamatkan Gotham City daripada penjenayah. dia enggan bekerjasama dengan yang lain2 sehinggalah Barbara, Ketua Bandar Gotham City yang baru dilantik. Barbara berikrar untuk mengapuskan jenayah besar2an dan tidak mahu melihat hanya Batman saja yang berjuang berseorangan. mendengar kata2 itu, Batman cuba ambil langkah lain tapi gagal. kegagalan itu membuatkan dia berfikir semula... perlukah dia bekerjasama dengan Barbara (dan juga Joker) demi keamanan Gotham City?

dari 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ anies beri ⭐⭐⭐⭐. cerita ni memang menarik dan of coz...lucu. menjadikan Lego sebagai tema utama, jadi movie ni tampak lain daripada cerita animasi yang pernah anda tonton. so, jangan lupa bawa anak2 menonton bersama dan yu ols pasti terhibur dengan gelagat2 Lego2 comel ni.

movie ni da masuk wayang mulai semalam. 9 Februari.

terima kasih budiey.com atas 2 pass tayangan perdana ni... pssttt... yang belakang tu bukan anies ya... anies cuma nak snap 2 makhluk kat belakang tu. tetiba dia pun masuk nak bergambar 😊

peminat2 Lego boleh serbu Mid Valley sekarang sebab ada Lego Exibition sempena tayangan filem ni. yu ols boleh dapatkan pelbagai jenis Lego dengan tawaran harga yang menarik. pegi serbu sekarang!!!

daaaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

20 Your Words of Lo♥e

  1. Teringin nak tengok cerita ni. cousin saya dah tengok pun dia cakap best macam review anis ni hehe.

    ReplyDelete
  2. Aishhh, apa Batman ni bangga-bangga diri pulak dia. Hehe

    ReplyDelete
  3. PEMINAT LEGO JG LEPASKAN PELUANG..SAMBIL TONTON DPT PILIH LEGO

    ReplyDelete
  4. menarik cerita ni. budak2 mesti suka kan. anak2 ain dah la suka lego.

    ReplyDelete
  5. cerita lego erk...tapi kalau nak bawa cik puteri mesti kena filem yang ada banyak lagu....contoh macam moana, frozen, troll

    ReplyDelete
  6. akak dah lamaaaa sgt tak masuk panggung. teringin pulak rasanya.

    ReplyDelete
  7. wah bestnya dapat tengok premiere screening :D

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  8. bestnye tengok wayang.. e'in sejak dah ade anak nie, memang tak jejak langsung..

    ReplyDelete
  9. waa.. best nye dia dah g tengok !! kakak baru plan minggu depan nak g.. bawak anak2 happy happy.. hee~

    ReplyDelete
  10. anak acik pun dah tentu suka kalau dapat tengok cerita ni

    ReplyDelete
  11. wah bestnye...lamanya tak tengok movie...hihi

    ReplyDelete
  12. yeah the kids having fun too watching this movie yesterday.

    tapi saya tak ikut.

    ingat kan tak best.

    ReplyDelete
  13. blom tgk lgi citer ni...aitu beauty n the best pown xsmpat tgk....

    ReplyDelete
  14. Kalau anak akak nampak gambar lego tu..siaplah mak dia orang kena 'pow'..

    ReplyDelete
  15. Rasa nak tengoklah citer ni nanti.. bestla dpt tiket abam budiey hehehee :) :)

    ReplyDelete
  16. oh citer batman lego ni..
    yaya xtgok pun..cam kelaka jge nk tgok..huhu =p

    ReplyDelete
  17. Thn ni x tgk skali lg wyg..walaupon dh byk filem dlm list.. Tp satu pom x smpat tgk lagi sbb kbtulan fsya x sihat la.. Pastu bgilir dgn mama dia..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆