Pot luck #2

2:49 pm

Cerita karut tentang pot luck #1 ada kat sini.

mau cerita panjang or cerita pendek?
dua2 tak mau?
okey, tak pe.
silalah layan pic berikut dan sediakan tisu sebelum air liur meleleh.

wedges and cheezy / ada yang panggil jalapeno cheese.
serampang dua mata sebenarnya.
anies bawa cheezy ni sebab nak promote kat opismet.
kalau yu ols berminat nak order, roger2 anies k!
cuma RM10 (200g) / sebungkus je.

 kari ayam suraya

 sup sayur campur kak biah

 wantan peng peng

 laksa kuala kangsar syila

 bubur chacha syarifah

 begedil kentang era

 sambal paru cikgu

 telur asin kak adah

 sambal ikan bilis goreng yana dan sambal belacan kak adah

 epal hijau anies

 ikan masin goreng salmi


ulam-ulaman kak adah

 penuh satu meja.
sebenarnya ada lagi.
tak sempat nak snap.
ni baru satu level / department je yang masak.
kalau sorang staf bawa satu makanan, rasanya boleh buat kenduri doa selamat terus ni!

okey, sekarang boleh lap air liur tu!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

35 Your Words of Lo♥e

  1. sedappnya... iyer saya lap air liur.. nampak laksa tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. adui jenuh lap ailio kalo makanan banyak camni..

    ReplyDelete
  3. Terus kecur airliur tengok laksa Kuala Kangsar tu. Alaaa.... bilalah dapat balik ke sana. :(

    ReplyDelete
  4. sup sayur tuuuu..peberet sy tu

    ReplyDelete
  5. hari ni kak puasa tau anies..

    mencabar sungguh..

    ReplyDelete
  6. amboi...byknya menu....

    sumpah aku terliur dgn semua menu2 tu...sila percaya, bahawa semua menu di atas adalah feveret aku...hehe...paling tak menahan tgk sambal ikan bilis goreng tu...adoi la...

    p/s: dear, mmg dah lama nak beli jalapeno cheese tu...asal nak beli je, lupa..asal nak beli je, lupa..huhu...sekali ko dah tayang ni, haruslah aku nak order...aku nak 2 peket...sila bagitau no acc sbb aku nak bank in dgn kadar segera...bagi maybank boleh?

    ReplyDelete
  7. ya Allah...krup2 perut sy ni :)

    ReplyDelete
  8. meriah sakan...mmg membuat perut aku menyanyi kembali...heheheh

    ReplyDelete
  9. mmg telan air liur ni..dah ler pose hari ini...

    kejam sungguh...tunjuk benda2 macam tuu..huhuhu..

    ReplyDelete
  10. serta-merta rasa lapar perut nih..

    ReplyDelete
  11. mula-mula sy maintain sbb dah kenyang..tp pas nmpk bubur cha-cha yg warna-warni terus amik tisu wat lap air lior hihi

    ReplyDelete
  12. meriah nyer dgn makanan...!!

    ReplyDelete
  13. paling suka kat suka ialah begedil..
    heheh..yang macam telur tu apa ye??

    ReplyDelete
  14. waaaaaa... rase terliur amat sgt.. basah bantal busuk siswi.. huhuhu

    ReplyDelete
  15. Dah lap air liur dah ni hehehe ^_^ nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  16. banyaknya makanan..habis ke tu anies!
    pegedil nmpk sedap..akk suka makan..

    ReplyDelete
  17. 1,2,3,4,5..dah 5 helai tisu wat lap airliur ni,hikhik!!!.
    jalapeno tu teringin gak rasanya nak order,nantilah dah free sikit ummi contact Anies ye..

    ReplyDelete
  18. sedapnya... kalau masing2 sepakat.. tentu sama2 dapat merasa kan...

    ReplyDelete
  19. dugaan utk org dlm pantang nih

    ReplyDelete
  20. wah2x..sedapnya dia buat makan2 kat office..he2x..banyaknya makanan !!!...

    ReplyDelete
  21. salivating pula.
    adoi..puasa ni..hehehe

    ReplyDelete
  22. mak aiii.. sampai pejam mata xmoh tengok nie...

    tahan..tahan.. puasa nie... hehe

    ReplyDelete
  23. aku tak sabar nak mkn jalapeno cheese tu...wink wink...

    ReplyDelete
  24. drooling =.=
    dahla tgh puasa. haha :)

    ReplyDelete
  25. yup..air liur memang dah meleleh! ahaha

    ReplyDelete
  26. waaaaaa tetiba lapo plak..... padahal baru jerk lepas makan, makan biskut jerk...

    ReplyDelete
  27. Ala, memang meleleh air liur tgk gambar ni. Dahlah lunch hour ni..huhu

    ReplyDelete
  28. wow..memang meleleh air liur la anies..sedapnya..

    ReplyDelete
  29. adoi..menangis tgk gambar-gambar makanan ni !! hehe

    ReplyDelete
  30. hooo..habis pashmina aku buat lap air liur. phew...

    ReplyDelete
  31. Anies, memang meleleh air liur.. sedapnya makanan2 tu.. tengah posa ni.. huhu..

    ReplyDelete
  32. Wah! memang menyelerakan...dah lap air liur meleleh hihihi

    ReplyDelete
  33. sy suka begedil tu....adeh meleleh tgk smua makanan

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆