Dinner, MT launching and mini concert

1:06 pm

Masih dengan cerita kat PWTC.
sempena KLIBF 2012 baru2 ni, Ana Muslim (AM) telah melancarkan produk terbarunya iaitu majalah Muslim Teens (MT).
majalah ini diterbitkan khusus untuk remaja berusia 15 tahun dan ke atas.
serentak dengan pelancarannya, AM telah menganjurkan satu mini konsert, album Muslim Teens serta novel Anna Aisya.

ni cover majalah terbaru.
anda boleh gi jengah kat rak-rak majalah di seluruh negara ya!
bil. m/s: 80
harga: RM6 (semenanjung) dan RM7 (sabah & sarawak)

album Meraih Cinta-Mu ni memuatkan 10 buah lagu.
ni CD demo je.
yang ori sama macam ni juga.
harga: RM14.90 (semenanjung) dan RM15.90 (sabah & sarawak)

novel Anna Aisya.
FYI, watak Anna Aisya merupa teraju utama dalam majalah MT.
bil. m/s: 192
harga: 12.90 (semenanjung) dan RM13.90 (sabah & sarawak)

sila klik website Ana Muslim shop dan FB Ana Muslim untuk keterangan lanjut.

berikut sebahagian pic semasa majlis pelancaran MT dan mini konsert MT.

 Yoga al-Ghazali, penyanyi utama dalam album MT sedang membuat persembahan di ruang legar utama PWTC.
5 Mei 2012
Sabtu

 sebahagian penonton yang hadir.
bukan sekadar dapat tengok konsert, mereka juga pulang dengan goodies istimewa daripada MT.


 yang putih terpacak tu adalah maskot MT - Anna Aisya.


tenaga dan teraju utama di sebalik pembikinan mini konsert, majalah dan novel MT.
you are the best!
walla!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>::<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

dua hari sebelum mini konsert berlangsung, satu dinner diadakan untuk meraikan semua exhibitors yang terlibat.

venue: Dewan Merdeka PWTC
time: 7.45pm
date: 3 Mei 2012

 main stage

 kad undangan.
1 publisher = 5 undangan
tapi kami datang berempat je.
and duduk semeja dengan exhibitor dari PTS.

 menu malam tu...
sedap sampai tak hengat nak snap pic untuk tatapan korang.
lagipun kami da lapo bebenor..
almaklumlah kena tunggu sampai 9.30 baru dapat makan.
mana tak berdangdut perut ni...

 persembahan daripada duta-duta KLIBF 2012
student IPT boleh apply job ni time cuti sem.

 majlis dirasmikan oleh Dato' Seri Ahmad Zahid Hamidi.
kata beliau, ni jemputan bidan terjun.
yelah dia kan dari kementerian pertahanan.
memang tak de kena mengena langsung dengan buku2 ni...

kami ni pun jemputan bidan terjun jugak ;-)
tahun ni balik dengan empty handed.
nombor sangat tidak bertuah okey!
waaa melepas sudah Galaxy tab...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. remaja purba pun boleh baca, kan? :)

    ReplyDelete
  2. Meriah sungguh nampak majlis ni,rasa nak turut sama..
    Anies, cantiklah cover buku Anna Aisya tu, tengok cover pun budak-budak dah rasa nak membelinya..

    ReplyDelete
  3. haha x per, yang penting dapat makan free.....

    ReplyDelete
  4. meriahnya..mesti seronok Anies kan..

    ReplyDelete
  5. mesti best...papapun tahniah ana muslim group dgn pelancaran MT....

    ReplyDelete
  6. meriahnya....
    dah makin berkembang...

    ReplyDelete
  7. sy singgah sini menziarah

    ReplyDelete
  8. busynya dia.

    suka dgn cover novel.

    comel je kan.

    ReplyDelete
  9. dapat pergi dinner yang best tu... :)

    ReplyDelete
  10. ramai jugak penonton yg hadir yer...

    ReplyDelete
  11. bagusla ada majalah remaja yg islamik mcm tu...drpd baca majalah yg duk tayang gambar retis tepi kolam renang sambil tayang body kan hehe

    ReplyDelete
  12. banyak betul menu dia :D

    ReplyDelete
  13. wah minggu sibuk nmpaknya. akk lngsug t.bpluang ke situ thn ni. all d best AM

    ReplyDelete
  14. wahh..siap buat review lg..mantap.
    menu mknn itu sgt menarik..laparrrr..haha

    ReplyDelete
  15. menarik! siswi remaja lg kn..kn.. blh bace la..hehe

    ReplyDelete
  16. tp yg pic last sekali berbaju hijau tue tetap vogue lah hehehehee

    ReplyDelete
  17. wahhh betul2 meriah program ni

    ReplyDelete
  18. meriah nye ..maskot tu awat kaler putih je?

    ReplyDelete
  19. bestnya,.. akak baru 1st time dengar majalah muslim teens ni, macam dah popular jer,..anak2 akak kecik2 lagi aar untuk budak2 4-5 thn ada tak majalah yg seuai..

    ReplyDelete
  20. canteknyer cover buku2 tuh yer :)
    ps: slamat hari ibu juger :)

    ReplyDelete
  21. telan air liur je tengok menu2 tu..

    ReplyDelete
  22. sesak sngt pergi hari tu,nak bertahan kat sesuatu tmpat tak larat..hehee

    #thun dpn insyallah nak pergi lagi.

    ReplyDelete
  23. nowdays buku2 muslimah ni mcm dapat tmpat kat hati pmbaca kan.. bagusla ada megazine camni.. anak besar skit dah bole beli bg dia bc.. :-)

    ReplyDelete
  24. meriah n menarik...anis siap dpt jemputan lagi..

    ReplyDelete
  25. SY DAH LAMA TAK TERIMA JEMPUTAN MAJLIS2 MACAM NI... TAKPE... JEMPUTAN ORG KAWEN KAN ADA... JANJI MAKAN FREE... HEHEHE

    lagi satu... saya juga jarang bawa pulang hadiah...... huhuhu

    ReplyDelete
  26. uncle ada pegi... tapi lewat. orang tengah tutop booth!

    ReplyDelete
  27. mdm suka dgn konsep ana muslim ni..

    ReplyDelete
  28. aku tak de pulak tengok yang menyanyi nyanyi tu.. meriah pesta buku kali ni.. serius first time aku pegi pesta buku macam ni..

    best la korang ada diner lagi.. msti makanan sedap sedap kan..

    ReplyDelete
  29. wahh wahhh pack pack pack!heheh XD

    ReplyDelete
  30. meriah..seronok nengok.. novel tu,.mcm menarik hati..

    ReplyDelete
  31. akak minat la dgn majalah muslim teens tu.Nak cari la nnt..mmg sesuai utk anak akak..kaklong yg kini usia 15thn.Akak pun sesuai gak kot..remaja purba bak kata kakcik heheh.Cantik lukisan cover majalah n novel tu.

    ReplyDelete
  32. haruslah dapatkan keluaran terbaru ni, pembacaan tidak tersekat dek usia seseorang kan hihihi

    ReplyDelete
  33. uslim teen tu sangat murah! mesti isinya padat2~

    ReplyDelete
  34. sibuknya dia..bertuah dpt bekerj dlm bidang penerbitan buku tu..blh jumpa ramai org !!!..

    ReplyDelete
  35. MERIAHNYA...SERONOK TENGOK COVER BUKU NOVEL TUE CANTIK....TERASA TERUJA INGIN MEMBELINYA..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆