Once upon the time... @ PWTC, KLIBF 2012

2:34 pm

Sebelum mengarut ntahapahapa, sila jawab soklan anies dan sila beri kerjasama, okey!

do you miss me?
do you?
do you?

waaaaa soklan hapa nih??
hahaha... sesaja test power.
kot2 ada alien yang sudi merinduiku...
huk huk huk..tersedak pulak!

well everybody...i'm back dear... i'm back!
selepas hampir 11 hari berkampung di PWTC, akhirnya kami selamat pulang ke pangkal jalan.

anies tahu ada yang sempat singgah ke booth Ana Muslim (AM).
LAGUNAMERBOK, BABY (MAMA AMANA & ARIEF), kakcikseroja.
mungkin jodoh kita bertemu di lain masa.

ada juga yang sampai kat sini! yahooo...
terima kasih daun keladi!
maszmadi, sallehsgerrard, Ann Ishak, dan azieazah.
seronok bila jumpa diorang ni.
macam beri moral support ;-)
harap2 tak serik ya and tahun depan kena datang lagi tau!

bagi yang tak pernah miss KLIBF, pasti memahami booth AM, saban tahun memang jammed and crowded sampai ada yang nak pitam dan pengsan.
kami yang staf ni pun, kaki bagai di simen.
keras, kejang dan hampir tercabut. (sayang, tolong urut!)
tapi yang penting semua happy.

jadi, sempena kepulanganku di alam maya ini, anies hidangkan beberapa keping gambar untuk tatapan anda sepanjang kami berkhemah di PWTC.
kalau nak tengok yang lebih cun, menarik dan tertarik, klik FB AM ya!
manalah tahu kan, ada pic anda yang terselit kat situ...

FB AM 1
FB AM 2
FB AM 3
FB AM 4
FB AM 5

tag yang bukanlah-harus-sangat untuk dipakai sepanjang KLIBF ni...

 khamis 27 April 2012.
sesi memunggah dan menyusun barang2.
tegang taw urat2 akak ni dik non!

 bila da siap berkemas, memang rasa macam nak melompat!
meh kita posing rexona okey!

 9 booth nak dijaga.
macam jaga anak 9 orang.
penat tapi... best!

ada feeling2 macam retis time ni bila customer minta autograph :-p
sila muntah kaler purple!

tetiba jatuh cinta dengan pic sdn bhd...
boleh blah tak?


can you spot the mystery between these 2 pics?
cer cuba cer cuba.

tetiba hari tu, kami terboria pulak!
kalau ada anugerah staf paling cun, mesti kita menang kan Norri? ;-)

kak azieazah @ booth Creative.
thanks kak esp FM tu!
sayangnya masa last day tak dapat jumpa!

 bila jumpa Ann Ishak, macam da lama jumpa / kenal..
pada hal ni baru 1st time jumpa...
thanks Ann + encik Faizal too!

kak masz datang kali kedua.
kali ni dengan PIL dia...
thanks kak plus bookmark tu!

 bila sampai kat booth AM, tetiba masing2 jadi rambang mata...

"mak kata belanja jimat2 tapi bila da sampai kat booth AM tak bleh nak control... sorry mak..."

 "jangan lupa upload muka kitorang dalam FB ya!"
sori dik, kat blog je.. FB tarak!

 yeah... dapat access pass tengok konsert Muslim Teens

 "jah, ko rasa aku sesuwai tak pakai baju ni gi opis?"
"ish ko ni macam tak tau pulak... ko pakai apa je memang da cun!"

 hakak rambang mata la dik non...

oksigen..oksigen.. please...
macam tu la anda akan rasa bila melalui depan booth AM

 'lorong AM'

 senyum tu penting walaupun kepenatan...
ada yang hilang suara, yang demam...

welcome to our booth...
walla.. anda memang terbaek!

mama... adik nak beli CD AM ni boleh tak?
nanti, mama tolak la dari tabung adik... boleh kan mama?

kami da dapatkan barangan AM...
anda bila lagi?


bukan setakat diskaun je kami dapat, ilmu pun kami dapat jugak!
sila jangan jeles!

memang betul malu itu sebahagian daripada iman...
tapi bila bergambar kat booth AM, kami terus jadi tersipu2...

alhamdulillah...
berbaloi juga peluh yang merembes deras selama 10 hari...

tak plan pun nak beli buku ni.
sedih sangat bila buku yang diidam2 kan dah sold out!
(padan muka sendiri sebab masa 1st day tak nak beli, kunun nak tunggu hari last nak dapat diskaun... finally hah, melopong la ko anies oii..)

sesi mengemas - hari terakhir.
tahun ni, sebelum pukul 11 kami da siap berkemas.
penat? mestilah!

last day, last pic!

see ya next year!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

37 Your Words of Lo♥e

  1. Kakcik memang tertinjau2 cari Anies. Disebabkan kakcik ini ada masalah semput, kesesakan adalah suatu trauma buat kakcik! :(

    ReplyDelete
  2. waa bestnya,memang terkilan tak dapat pergi,insyaAllah tahun depan akan ku cuba terjah jua,hehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Anies,

    Wahhh... best sangat ramainya orang yang mai tu ya Anies....Rugi betoi la Kak Ros tak dapat nak p join sama kat sana.... jauh sangat...

    ReplyDelete
  4. xsempat nak menyingggah kesana itu hari...hurmm

    ReplyDelete
  5. wah anies dah kembali!!!!! weehuuuu, kembali meriah la blog ni...

    hehe memang sesak nak ke booth AM nieh, anywhere thanx yerk anies bagi sobenir2 tu... so sweet especially mug tu.. hehe

    p/s: pic tu beza pd HP tu kut, 1st pic HP hidup n 2nd pic HP tu tutup.. hehe

    ReplyDelete
  6. Cutenya Kak Anies pki baju pink tu. Nampak sgt lain..I like!

    Ishh..ada pic Ustaz Zahazan. Minat btul kt dia.

    Dah terlalu lama tak pergi KLIBF. Thn ni excuse lbh skit..hehe

    ReplyDelete
  7. cantiknya booth ana muslim ni.Selamat kembali Anies.Akak pun tak berkesempatan nak gi sana.Jeles sape2 dpt pegi tu.

    ReplyDelete
  8. wah..sgt2 meriah n menarik....
    besarnya booth yer.. wahh..rezeki lah leh jumpa dgn masz...

    ReplyDelete
  9. miss anies..

    dah banak kali terlepas nak pg pwtc.

    dah agak dah,anies mesti ada kat sana punya,tau dah.

    next kak pg..nak posing2 dgn anies.

    kak bawa jala biru utk anies ye.

    ReplyDelete
  10. kat belah2 utara ni tak nak datang ke??:p

    ReplyDelete
  11. Salam Anies.

    Bestnya tgk pic ni,siap jumpa rakan blogger lagi....kalau dekat mmg sis nak pergi.

    ReplyDelete
  12. Kakain tak sempat nk pergi..terasa ruginya..tahun sebelum ni pergi berderet bwk anak2...tak pe tahun depan harus terjah..

    suka tengok anies pakai baju pink tu..sweet sgt.

    ReplyDelete
  13. madam pun ada singgah booth anna muslim ni, tp kat mitc la.. muahahahha...

    ReplyDelete
  14. assalam anies..ehem ramai juga blogger yg datang ya..mama pulak semakin dilanda kebzzzan terlampau..lepas majlis mama BW sampai lembam..ha2x..mama tak sabar nak jumpa anies minggu ni..hikk2x..
    sori ya mama lambat lawat anies..wah2 masih sempat berposing sakan ya !!..

    ReplyDelete
  15. salam anies..
    patut ler sepi je org tu ghupa berkampung kat pwtc ye..akk x g lah anies..tp tumpang enjoy tgk pic2 yg anies tepekkan tu..

    ReplyDelete
  16. alahai, anak2 sy nk ke sana tp sy yg tak bekesempatan...waduh !

    ReplyDelete
  17. 11 hari berkampung....pengalaman yang terindah sekali...mesti best

    ReplyDelete
  18. happeningnya!! rugi betul x dpt pegi aritu :{

    ReplyDelete
  19. boleh akak tau tak stationary tu banyak choices tak? kalau akak letak kat kedai akak cm ne? boleh bagi quotation?

    ReplyDelete
  20. Waw! ramainya orang bkunjung kat situ..pic sdn bhd tu sape? hahaha ^_^

    ReplyDelete
  21. la kat booth ana mulim ke.. la ada je singgah kat booth tu hari tu.. tapi kejap ka.. sbb banak sngt booth, ingt nak round semua.. tapi tak larat.. bnyk sngt hahahha

    ReplyDelete
  22. beza gmbar atas tu ada pmpuan terselit senyum..kih kih kih

    suka la ustaz tu klau kluar tv..

    ReplyDelete
  23. aha,..customer mintak autograph? hehe..best tu! suka tengok produk ana muslim, kaler pink semua..sweet!

    ReplyDelete
  24. wooohoooo banyakkk nyerr buku ngan pink! :P

    ReplyDelete
  25. ada pergi kak..kak ada kata ari tu kat entry yang akak ada kat booth AM,tapi sy lupa..lagipun kalau sy tau,sy tak kenal akak lagi..baru je tgk muka,insyallah tahun depan lepak lagi kat situ...teringin nak jumpa akak anies^^

    ReplyDelete
  26. cantik la bj pink tu, ada jual tak?????????

    -----------

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  27. antara 2 gmbr tu satu anis pnadang tmpt lain, 1 anis sengih kan kan kan????

    hehe meriah nampak, bestnye kalau selalu mcm ni..tp penat la =)

    ReplyDelete
  28. wahh ramainye. penat2 bkampung 11 hari pn msti berbaloi kan? lawa la bju sis anies. pink2 gitu! ^^

    ReplyDelete
  29. aniesssssssssssssss....

    aku tak sempat pegi... memang nak p pun... TAPI AKU LUPAAAAAAAAAA... huhu

    ahad lalu aku p ALAMANDA jalan2 dekat MPH... sekali sorg akk tu tegur... dia ckap...

    " adik kenapa x p PWTC... kat sana lagi murah... ada diskaun... hari ni last day"

    aku terkedu... waaaaaaaa... nangis dlm diam...

    ReplyDelete
  30. salam...saya menjenguk walaupun tidak pergi ke pwrc semasa pesta buku tempuh hari

    ReplyDelete
  31. booth yang paling meriah, dari depan ke belakang pink color...thanks babe for the ole2, skang bagi anak buah baca...lepas tu tunggu review diorang. lepas tu barulah boleh bagi komen dekat hang.

    ReplyDelete
  32. booth AM nampak sangat ceria dgn warna2 terang yg dapat gamit pengunjung.. tahniah dgn kemenangan itu

    ReplyDelete
  33. Kita datang 3 kali, tapi tak terjumpa pun akak... sob sob~~

    Tapi gerai AM pun selalu 'jam' juga...
    Tak dapat nak berlama-lama...

    *Tak kan nak berebut dengan adik-adik kot kan... bagi can la kat depa ;)

    ReplyDelete
  34. JELESNYA TENGOK ANIES GAN KAWAN PAKAI SEDONDON PINK HIHIHI...RAMAI BETUL ORANG DATANG...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆