1st Kuala Lumpur Children Book Fair 2010

12:51 pm

Venue: Dewan Tun Razak PWTC
Date: 22 ~ 26 December 2010




i know, this 1st KLCBF not as glamour as KLIBF yg d buat pd tiap2 thn tu. lg pn ni baru pertama kali d anjurkan dan x d nafikan sambutannya pn ala kadar je. fhm2 je la, ujung thn. mak bapak nyer pulus da abis ke baju skolah, beg skolah, yuran skolah dan segala mcm yg berkait dgn skolah. kalu da dtg ke sini, of coz la kena kuar $$ lg. tp bg yg jenis ulat beluncas buku, money doesn't matter coz knowledge is a lifetime investment. am i rite? ceh..pepandai je anies ni..

bagi anies, events mcm ni mmg bgs tp tu la timing je x kena. suppose organizers buat la time awal cuti skolah aritu. then, publicity tu buat la awal2 sket. ni, da nk dkt semggu, br la anies dgr hebahannya kt Sinar. FM. well, x mo menceceh pnjg, follow je la lensa spnjg anies berada kt PWTC tempohari.



@ AM booth



 d pentas utama PWTC - pelbagai events d sajikan kpd pengunjung

 Speedcube competition - grand finale. youngest contestant = 7 years old (left side)

 kalu nk abadikan potret, bleh suh kartunis ni lukiskan

 Idola kecil... ni acara selingan je

programme tentative

 da penat kt PWTC, blk belasah kueh teaw goreng kt Wangsa Maju...



buuuuuurrrrpppp!!! ops!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

4 Your Words of Lo♥e

  1. Oh agaknya kalau saya buat buku untuk kanak2, bolehla join pameran ini=)

    ReplyDelete
  2. boleh..mmg kami akan panggil semua penulis yg join kami

    ReplyDelete
  3. Anies, buatlah event kat Melaka ni. Boleh bawa budak2 pergi ;)

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat sertai event camni... Tersinggah entri nie ^-^

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆