Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

1:49 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Cuba merajinkan diri serta nak buat blog ni nampak ber'update gituuu... maka ter'join'lah GA ni...

hmm... nak tulis apa ya?

Siqah cakap... komen apa yang suka / tak suka pasal blog dia... rasanya anies cuma nak cakap, Siqah tolong besarkan sikit font tu ya... halus sangat la hahaha... tu je kot.

okey laa... kepada korang yang nak join GA ni, silalah klik banner ni ya! tarikh tutup 13 Mei 2018... hah, sempat lagi nak balik mengundi hahaha...

klik banner ni tau!

okey... all the best untuk semua!

p/s sambung BW

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

65 Your Words of Lo♥e

  1. Semoga berjaya,
    hadiah semuanya best :)

    ReplyDelete
  2. Tulisan terlalu keci di blog maksudnya ya, Ini bagi-bagi hadiah ya
    selamat mengikuti sepertinya ini istimewa ya

    aku follow blognya ya
    terima kasih

    ReplyDelete
  3. Hehehehe cute cara anies komen giveaway Siqah ni..
    LZ pun akan join giveaway / segmen untuk memeriahkan blog post and at the same time support kengkawan.. By the way, all the best to you..

    ReplyDelete
  4. good luck anies..moga ada rezeki...:)

    ReplyDelete
  5. Ini bahasa Melayu apa bahasa apa yah, sy kurang begitu paham, Maaf! Salam kenal

    ReplyDelete
  6. Selamat berGA Anies dan semoga bertuah juga.

    ReplyDelete
  7. Wuuu, good luck2. Blog saya pun duk krik krik tuu. Hmmm hihi

    ReplyDelete
  8. Oh yeke Siqah suruh komen pasal blog dia? Tak perasan tapi saya dah join..hahaha. Nampak sangat tau join je tapi tak baca leklok. Goodluck tau dear anies untuk giveaway ni :)

    ReplyDelete
  9. Happy Blogging,kak.
    Teruslah bersemangat menulis.

    ReplyDelete
  10. TQ ANies join gievaway Siqah. And TQ too for the feedback. Hihi. Siqah besarkan tulisan nanti ye :D Good luck tau :)

    ReplyDelete
  11. Good luck kak Anies!! ^^ hopefully ada luck kat GA ni! Inshaallah...

    ReplyDelete
  12. good luck Anis! sempat la nak gi Rome tengok second leg

    ReplyDelete
  13. best juga tagline untuk GA ini..

    letter of happiness

    ReplyDelete
  14. Semoga sukses, saya belum bisa ikut. Karena keterbatasan bahan untuk cerita.

    ReplyDelete
  15. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  16. Best kan hadiah giveaway ni, saya pun dah join. Goodluck dear anies :)

    ReplyDelete
  17. good luck Anies~ <3

    Btw, Aniessss... jemput join GA Nadia too <3 ... thank youuuu =)

    http://www.nadiaizzaty.com/2018/04/spring-duck-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  18. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  19. Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
    | Blog cikmasland |
    Done follow juga #1125

    ReplyDelete
  20. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. follow sini! goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  22. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  23. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  24. menang tak? tgk hadiah best2

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆