Terima kasih + penghargaan untuk 'suku ketiga' 2019

9:34 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi peluang untuk meneruskan 'tradisi kecil' ni khas untuk pembaca2 blog ni.

macam yang pernah anies katakan sebelum ni: your comments = your support. tanpa sokongan daripada korang, mana mungkin blog ni akan terus hidup.

TERIMA KASIH SEMUA!

sama seperti sebelum ni, penghargaan ini ditujukan khas untuk mereka yang telah memberikan comment terbanyak bagi entries yang diterbitkan bermula 1st of July hingga 30th September 2019 sahaja.

yang mana comment lebih dari sekali sepanjang tarikh di atas, tuan auditor anies tu tetap kira walaupun korang hanya comment dengan emoji sahaja.

bagi mereka yang namanya tak tersenarai, anies tetap nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH pada korang. YOU'RE AWESOME!!!👍👍👍👍 teruskan berkongsi idea dalam dunia blogging ini selain rapatkan ukhwah menerusi blog walking.

sebelum anies umumkan top 10 commentators, nama2 yang di highlight, sila berikan FULL NAME, HOME / MALLING ADDRESS dan TEL. NUMBER untuk proses penghantaran hadiah di ruangan comment. don't worry, your personal details will not be published.

so, berikut senarai top 10 commentators untuk July - September 2019.


  1. abdul kadir rusdi (37 comments)
  2. mamapipie (35 comments)
  3. sha mohamed (33 comments)
  4. ridsal (32 comments)
  5. khir khalid (30 comments)
  6. aris armunanto (29 comments)
  7. evi erlinda (28 comments)
  8. dunia zumal (27 comments)
  9. bang day (26 comments)
  10. nina mads (24 comments)

tahniah korang! harap dapat bersabar menunggu anies poskan hadiah yang belum dibungkus tu. lagi satu, nama-nama yang tersenarai ni akan dimasukkan dalam bloglist anies selama 3 bulan. 👉👉👉

oh ya, kawan2 yang lain jangan lupa BW ke blog2 awesome di atas ya!

rasanya tu je untuk hari ni. anies minta maaf. banyak hutang2 BW tak dapat diselesaikan. insya allah anies akan terjah satu persatu. sabar ya.

thanks 4 reading.... daaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

45 Your Words of Lo♥e

  1. TAHNIAH SEMUA YANG DAPAT HADIAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Let’s give a big round of applause for them ;-)

      Delete
  2. Wawww keren ya kak, BTW kakak pakai aplikasi atau hitung manual untuk hitung jumlah komentarnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada 'auditor' yang akan buat kerja2 ini, mbak ;-)

      Delete
  3. Anies... TQ.. Seriously.. TQ So much.. hugs and kissess..

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer commentor semua🌹🌹

    ReplyDelete
  5. Tahniah semuaaaaaa. Happy blogwalking !

    ReplyDelete
  6. Wahh nama.mama.ada.. tq Angie's yg rajin juga dtg Dan Komen blog mama

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ada nama saya.
    Terima kasih Cik Anies atas giftnya.

    Smg Allah selalu melapangkan rezeki untuk Cik Anies dan keluarga

    ReplyDelete
  8. They will shock when they know this

    ReplyDelete
  9. yeayy..nama i tak de..haha..tahniah all..:)

    ReplyDelete
  10. Wah, Tak sangka boleh tersenarai. Terima kasih Anies kerana sudi beri hadiah 😍

    ReplyDelete
  11. tahniah semua blogger. betul, support each other. blogwalking untuk baca post daripada blogger lain juga. Terima kasih

    ReplyDelete
  12. makasih anies tak tahu kenapa kiriman anies belum sampai kerumah mungkin pos yang tak tahu alamat saya

    ReplyDelete
  13. Wah, tahniah semua! Best tu dapat hadiah.

    ReplyDelete
  14. tahniah yg tersenarai!
    sy ni kdg2 xsempat nk BW.. huhu

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat mereka yang rajin komen-komen tu ;-)

    ReplyDelete
  16. Nggak perlu repot2 kasih hadiah mbak, saya suka kok main ke blog ini

    ReplyDelete
  17. Hi Anies, do not worry about BW please. I am OK, you do not owe anything from me, you can visit my blog whenever you really have time :)

    Thanks for JENG JENG JENGGG!!!
    I appreciate you.

    ReplyDelete
  18. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:: {Universalcardshackers@gmail.com}

    Visit our Website for more Info: https://automatictellers.webs.com
    ®

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada kesemua Top 10 commentators! :D

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah.. Tahniah juga buat yg lain2.. no saya masih adakan, apa2 wassap roger2 je hehee. Terima kasih Anies! :)

    ReplyDelete
  21. tahniah kepada semua pemenang! uols memang awesome!

    ReplyDelete
  22. Lama dah tak bw..
    In shaa Allah. Moga lebih rajin lepas ni.

    ReplyDelete
  23. Tahniah semua komentator. jari jemari hebat

    ReplyDelete
  24. rajin2 depa ni semua.. kite xdan..

    ReplyDelete
  25. Hadiah dh DPT anies.. tq tau

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆