Terima kasih + penghargaan untuk 'suku keempat' 2018

1:54 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Ya Allah...

minta maaf banyak2 sebab entry semalam tak 'cukup sifat' lantaran terlupa dek hal2 rumah. bila badan dah penat, semua benda terlupa...

ya ampun... maafin bapak2 sekalian... maafin ibuk2 sekian alam...

harap2 tahun baru ni tak jadi lagi kes macam ni hahaha

oh ya... sebelum terlupa anies nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2019 kepada semua pembaca blog ni. Alhamdulillah bertambah usia kita maka bertambah lagi kematangan dan amal ibadah. mudah2an.

dan seperti dalam entry terlajak publish semalam, anies akan umumkan 10 top commentators untuk entry2 yang pernah anies share dari Oktober hingga Disember 2018. (FYI anies tak guna 'khidmat' widget ya. ada auditor khas tolong pantau😀)

Alhamdulillah, plan 2018 ni berjaya dan insya Allah ada rezeki anies akan teruskan lagi untuk tahun 2019. harap korang tak serik untuk drop komen kat blog yang tak seberapa ni.

seperkara lagi, anies minta maaf sebab banyakkkkkkkk hutang BW tak dapat nak settle. izinkan anies uruskan hal2 rumah dulu ya. lepas tu anies akan bom blog korang satu persatu.

dan lagi satu, untuk hadiah top commentators Oktober - Disember 2018 ni, anies akan pos lewat. anies ulang, pos lewat. so jangan marah yaaaa tuan puan sekelian. jangan risau, hadiah tu dah ada. cuma tak pos je lagi. kalau nak sekarang, sila turun KL ya hahaah

okeylah okeylah... anies umumkan orang yang selalu bertenggek kat blog kita ni haa... hahaha... sebelah nama adalah nama blog beliau ya diikuti jumlah komen yang telah beliau 'gugurkan' untuk entry2 Oktober - Disember 2018.

cekidaut!



1. zumal / Dunia Zumal (52)
2. shahida dzulkifli / kasihkuamani (50)
3. khir khalid / khirkhalid.com (42)
4. nayfatimah rashid / nayfatimahrashid (40)
5. normi nieza / norminieza (35)
6. auni sofea / nurzariniismail.com (34)
7. paridah ishak / karyaku-paridahishak (25)
8. nina mads / ciksukataip (25)
9. ejulz / ejulz (24)
 10. farrah MF - famf-tower (22) 


terima kasih banyak2 tau! kalau nama korang tak tersenarai sekali pun anies tetap nak ucapkan terima kasih. tanpa korang siapalah blog anies ni cewah!

lagi satu jangan lupa terjah blog2 kat atas ni tau. diorang ni awesome2 belaka! tak percaya? pergilah terjah dulu hahaha

okey tu je laa dulu...

thanks 4 reading!
daaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

57 Your Words of Lo♥e

  1. yeayy..nama kita ada..hantar hadiah sekarang jgk..haha.. apa2 thanks anies sbb menghargai komen ciput cik nor..haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada all the top commentators! :)

    By the way, Anies, saya dah selamat terima hadiahnya. Maaf lambat nak beritahu sebab family saya pun lambat beritahu T^T

    ReplyDelete
  3. Eh eh kite nombor 1 yer. Zumal ikhlas jer komen tak harap hadiah tau. Tapi kalau nak bagi kecik tapak tangan, padang besar hamba tadahkan. Selamat tahun baru 2019 yer Anies. Semoga dipermudahkan urusan hal rumah tu yer.

    ReplyDelete
  4. pindah rumah biar selesai dulu ya ibuk

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua, gigih sesorang mengomen, Hai kak anies, selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  6. Selamat tahun bahatu awak..

    saua pun dah terlama sangat tidak BTW...

    ada perkara yang tidak dapat dielakkan

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru juga buat tuan admin... semoga rezeki bertambah lagi tahun 2019 nie...

    ReplyDelete
  8. Ala.. terkurang 2 je dari Zumal.. Tahniah Zumal..
    Tahniah juga pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  9. Ohh, namaku tak muncul diatas 😫
    Aku perlu tisu nih buat mengusap air mata ..., hihihi.

    Selamat ngeblog terus ya, kak.
    Semangaat 🙂

    ReplyDelete
  10. Selamat tahun baru 2019 buat tuan blog/mem besar yg baik hati dan pemurah orangnya (bodek siap2 ni hihi), semoga ceria2 dan berbahagia selalu ✌😎🎈

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru juga buat admin blog ni :D semoga sehat selalu

    ReplyDelete
  12. Wahh.. nama kita pun hado hehee. Terima kasih Anies, salam tahun baru 2019. Semoga tahun ini membawa lebih inspirasi, kejayaan serta keberkatan berterusan buat kita semua.. aamiin :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah sekarang sudah di hari ke tujuh tahun 2019
    semoga tetap semangat dan silaturahmi antar teman sesama blog tetap terjaga

    ReplyDelete
  14. Wah, di sini ada bagi-bagi hadiah ternyata. Selamat tahun baru, ya 😊✨

    ReplyDelete
  15. Happy New Year Anies. Lame tak blog walking. Update blog lagi lah. Hahaha

    ReplyDelete
  16. vavava, tahniah yang dapat hadiah tu...
    sedihnya tak dapat hadiah dari anies...huwaaaaa...

    ReplyDelete
  17. selamat menduduki rumah baru ye.. macam2 nak dibeli. macam2 nak dihias kan.

    ReplyDelete
  18. Selamat tahun bari Anies..hope tak terlambat
    Tahniah pada yg tersenarai

    ReplyDelete
  19. tersenarai jugak ejulz rupanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 👍👍👍👍👍👍👍 terima kasih tau

      Delete
  20. tahniah semua. ni memang yang rajin2 belaka. CT rajin yangyuk hahaha..

    ReplyDelete
  21. Alamak nama tak masuk carta. Cmane nak juara epl ni. Eh

    ReplyDelete
  22. Yey! Ada jugak kat atas tu..muah sikitla :*

    ReplyDelete
  23. happy new year anies. semoga terus gigih berblog dan keep on sharing your travel tips.

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year jg utk sharminie... insya allah😊

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆