Self-protection

9:38 am

...السلام عليكم

AUTO PUBLISHED.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. salam anies...lama x berkunjung ke sini....kebizian melanda...thanks berkongsi ilmu bersama pembaca ;)

    ReplyDelete
  2. Anies... perkongsian yang bagus sangat ni, thank you dear.

    ReplyDelete
  3. TQ for sharing... memang amalkan setiap kali selesai solat fardhu... tips dari Ustaz Sharhan :-)

    ReplyDelete
  4. perkongsian yang bermanfaat untuk amalan kita bersama..

    ReplyDelete
  5. Trima kasih berkongsi anies..

    Boleh2 jom sama2 mkn roti cicah kopi..ngee.hehe

    ReplyDelete
  6. thanks sharing.

    eh Anies ada tak bismillah 6. akak tengah mencari la. kayt tenet ni tulisan kecik. akak nak baca bimbang tersalah pulak.

    kalau ada boleh tak e-mailkan kat akak. wantie_mir@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. thanks for sharing..x susah utk diamalkan dan bermanfaat...insya-allah

    ReplyDelete
  8. minta dilindungi dari kejahatan manusia dan makhluk lain..

    ReplyDelete
  9. Semoga jadi amalan kita semua :D

    ReplyDelete
  10. Alhamdullillah.. thanks anies..share..sama2 laa kita amalkannya.. yer.. :)

    ReplyDelete
  11. Semoga kita senantiasa mendapatka lindungan dari Nya..
    Amin :)

    ReplyDelete
  12. ok..nak amalkan mulai hari ni..

    ReplyDelete
  13. Insya Allah ....amalkan ia...
    Zaman banyak gangguan manusia sekarang ni..Beramal dgn Ayat Al Quran....Tak rugi sezarah pun kita

    ReplyDelete
  14. thanks sharing... setuju dengan komen Daddy Ziyyad

    ReplyDelete
  15. Semoga menjadi ladang pahala..buat perkongsian ini :)

    ReplyDelete
  16. thank you sis for sharing..banyak manfaat kalau diamalkan selalu ni :)

    ReplyDelete
  17. thnks sbb kongsi...mari amal2 kan..hehe

    ReplyDelete
  18. Wah terimakasih banyak mizz atas saran dan anjuran nya. Supaya terhindar dari kejadian yang tidak-tidak dan kita juga bisa selamat, perlu kiranya mengamalkan membaca ayat suci tersebut. Thanks ya :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆