Smile

8:53 am

...السلام عليكم

Senyum sikit!
hah, kan comel tu...
cam kak ton...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. tengah senyum ni. memg mcm kak ton. hihihihi

    alamatk. adik punya tu. dia beli on9 rasa

    ReplyDelete
  2. assalam..
    hahaha..mmg lawak la anies pepagi ni..betul la tu mcm k.ton..

    ReplyDelete
  3. kalau kena batu kat dahi..susah jugak nak senyum kan anies he he

    ReplyDelete
  4. Hmmm... Jarang nak senyum, xsanggup, biasanya angkat kaki blah je,hehe

    ReplyDelete
  5. Dah senyum sampai ke telinga, hilang kejap stress server buat hal ni...:)

    ReplyDelete
  6. Salam...senyum gak sikit, kalu tak muncung je buat kerja....hehehe

    ReplyDelete
  7. ko nampak tak aku tgh senyum ni? sweet kan senyuman aku? hahahahaha...matiklah statement...

    ReplyDelete
  8. ayat yg last tu memang setuju sesangat... hahaha

    ReplyDelete
  9. hahah...
    bukan takat pasu..siap lumur tanah kat muka dia..haha

    ReplyDelete
  10. Ayat yang last sekali tu yang tak tahan... hihihi

    ReplyDelete
  11. kikiki.... ngan tanak termasuk akar pokok tu campak sekali. hehehehe

    ReplyDelete
  12. larat ke nak angkat pasu tu he..he..

    ReplyDelete
  13. berjaya tektik ni tau.

    saya senyum baru baca ayat last.
    Yeay.... mcm kak ton! yes. yes.

    hehe.

    ReplyDelete
  14. hehehe senyum sampai telinga baca ni !

    ReplyDelete
  15. muahaha...PM tergelak sambil tersenyum...;)

    ReplyDelete
  16. Xnak blg bunga...bunga tu rietta punya...nak bling pasu jerr....hehehe....

    ReplyDelete
  17. nak gelak guling2 kat sni bule? hahaha! mula2 bca tadi...terkagum seketika...tp ble bca kat bawah tu adus~~~mmg terbaik~

    ReplyDelete
  18. Psssttt... pasal bju rm
    Anies. Dia beli kt sini
    https://www.facebook.com/RunningManMemory
    Dan
    https://www.facebook.com/groups/GOMShoppe/

    ReplyDelete
  19. hahahaha.. saboo jerlah..

    ReplyDelete
  20. memang terbaik kata2 ni.. tengah senyum sambil baca.. :D

    ReplyDelete
  21. ha.. ha.. betoilertu... alang2 baling batu baling ngan pasu lagi baguih...

    ReplyDelete
  22. ahahah!!kak ton mmg dh comeyyyy..xsenyum pun comeyyyy :))pssstttt...bertuahla diri klau dpt bersihkan hati..org baling batu kita bg bungakan,sobsobsob...;(

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆