سنة حلوة Nina!

2:19 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Tak ada idea nak tulis apa... tapi disebabkan budak sorang ni... merangkap my travel mate / rakan sebilik hotel 😂😂... tapi tak ada laa travel mana pun... ada rezeki barulah kami travel together2...

walaupun nama beliau bukan kak ton... sori laa nina... puas godek gambar kek tapi tak ada yang senonoh...

btw HAPPY 2?? BIRTHDAY NINA... semoga sentiasa dimurahkan rezeki, diberkati usia dan.... _____________ isi sendiri laa hahaha...

sekadar mengimbau... err... nak ambil mood pun ya hahaha

our 1st trip - Vietnam, May 2016. kami pergi berenam masa ni... nak korek cerita kami kat sini, boleh terjah kat SINI.

our second trip - Cambodia, Mac 2017. masa ni pergi berempat. nak tahu ceritanya, anies ada share kat SINI.

our latest trip - Taiwan, April 2018. (jangan tanya kenapa nina teleng) cerita tak habis lagi. nak sambung tapi tak tahu laa dua2 macam malas je nak share hahahaa...

trip 2019? tak pikiaq lagi... ada rezeki kami, sampai laa kot kami kat Kashmir... ops!

HAPPY BIRTHDAY NINA!

nah, terjah blog nina kat SINI dan wish happy birthday or nak hantar hadiah kat dia. dia cakap, sapa rajin wish, akan dapat Starbucks FOC hahahahahahahahahahahah

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

17 Your Words of Lo♥e

  1. Happy Birthday, Nina Kak Ton! Heheheh cantek dan nampak menyelerakan kek tu. Nway, moga Anies dan Nina sentiasa murah rezeki dan dapat travel bersama ke banyak destinasi lagi :)

    ReplyDelete
  2. hepi bestday nina..kawan anies..:)

    ReplyDelete
  3. Kashmir omg omg omg.. best gilaaa.. btw thank u tegur pasal blog x boleh komen.. tak taula apa masalah dia

    ReplyDelete
  4. maceh cayang nis.. muahhh. hahaha
    cant wait to see u

    ReplyDelete
  5. Ikut mengucapkan selamat ulang tahun Nina ... , sukses selalu.

    ReplyDelete
  6. happy birthday utk kwn anies...

    ReplyDelete
  7. Pergh..

    dahsyat dapat geng traveller.

    seronok pun giler-giler

    ReplyDelete
  8. Sanah helwah Nina Mads! Dah wish kat insta, nak jugak wish kat blogpost org! Kihkih. Btw, trip Kashmir nak ikutttttt. Tapikan, visa india mahal gila sekarang..Adehhh

    ReplyDelete
  9. Perjalanan yang lumayan panjang sejak 2016 masih teringat sampai sekarang sampai kita di Taiwan. Jalan jalan terus suukse selalu.

    ReplyDelete
  10. Happy belated Birthday kak Nina!! hehe Hana tumpang wish kat sini ja boleh tak?! :P

    ReplyDelete
  11. Tahun depan pergi kashmir? Hebat.

    ReplyDelete
  12. Birthday Nina ke. Happy belated birthday la kalau gitu.

    ReplyDelete
  13. Happy birthday Nina.. semoga sentiasa sihat, bertambah rezeki dan ceria selalu.. aamiin. :)

    ReplyDelete
  14. Wah sakannya nak pi Kashmir! Seronok dapat jumpa member sekepala camni..semoga ukhuwah berpanjangan ye..

    ReplyDelete
  15. Happy belated birthday untuk Nina

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆