Pink roses

5:56 am



Free Image Hosting View Photos Photo Sharing












Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. Comelnya...
    Segar mata tengok bunga2 tu...

    ReplyDelete
  2. I love Pink Roses..

    Dari ngantuk tadi terus celik luas ;D

    ReplyDelete
  3. terbau2 bunga rose sampai sini nok... :)

    ReplyDelete
  4. cantikkk...mesti harum bau nye...

    ReplyDelete
  5. rose..oh tidak....
    suka tau he..he..

    ReplyDelete
  6. nama pun perempuan. mesti la suka rose. hehehe..

    kalau la dapat sejambak. besh besh

    ReplyDelete
  7. cantik pink rose ni...nanti bt hantaran anies warna ni ye...


    p/s ada msg atau cl knor ke..

    ikutkan tak boleh..he~ tapi sebab anies regular akak..di maafin la..boleh..cmfrim ye 14 blg comel ye..

    ReplyDelete
  8. I like sgt2 ni !

    ReplyDelete
  9. bunga melambangkan wanita

    ReplyDelete
  10. tahun ni igt nak tukar bunga la utk raya nnt. bunga semua dah kusam2, tgk gambar bunga ni... mmmm... segar!!!

    ReplyDelete
  11. Mana2 wanita yg dapat hadiah bunga ni pasti hatinya berbunga2.

    ReplyDelete
  12. suka bunga ros kampung.. cantik dan wangi.. :D

    ReplyDelete
  13. pink roses memang santekkkk..
    senyum ke telinga bila ada yang sudi memberinya waktu muda2 dulu..hee

    ReplyDelete
  14. sape tak suka bunga kan.. ;)

    ReplyDelete
  15. sedap mata memandang.... :)

    ReplyDelete
  16. em, cantek pula rose warna pink ni kan~

    ReplyDelete
  17. berpusing2 kepala uncle tengok bunga ros tu..hehe

    ReplyDelete
  18. cantik betul bunga2 tu... sejuk je mata mandang.. hehe

    ReplyDelete
  19. damainya tengok ciptaan Allah ni...sejuk mata memandang..lagi best kalau dapat hidu harum bau bunga ni =)

    ReplyDelete
  20. favourite saya ni..kalau letak dalam rumah boleh feeling-feeling romantik gitu :)

    ReplyDelete
  21. dah lama tak bagi bunga rose dekat wife...hehe

    ReplyDelete
  22. Sweetnye semua...

    Pss.s...thanks jemout rietta join..nak sgt...

    ReplyDelete
  23. suka bunga rose..hehe
    kt rumah tanam rose merah

    ReplyDelete
  24. akk pun ada tanam bunga rose..tapi tak secantik rose2 yang ada dalam gambar ni..

    ReplyDelete
  25. kata orang..pink roses mlambangkn kasih syg :))

    ReplyDelete
  26. letak atas meja time raya , mmg best !

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆