Terima kasih + penghargaan untuk 'suku keempat' 2019

10:00 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Aduhhh... teruk punya sawang blog ni! sikit je lagi boleh jadi rumah hantu hahaha...

apa khabar kawan2 semua? moga2 ketika ni korang semua sihat walafiat.

oh ya... walaupun dah masuk minggu ke-2, anies tetap nak ucapkan selamat tahun baru 2020 buat korang.

so, macam mana dengan azam tahun baru? hah? langsaikan azam 2019? baguslah tu. at least ada azam dan matlamat nak dicapai daripada tak buat apa2 kan?

uiiisyyy rindu betul nak mengetuk keyboard dan membebel kat blog ni. maaflah kawan2... bukan sengaja tak nak update or BW tapi masa yang ada memang mencemburui... nak dapatkan fokus tu ya rabbi... tak tahu nak cakap macam mana.

anies ni jenis yang fokus pada satu2 kerja dan buat sampai selesai. tapi bila ada 3-4 tugasan / tuntutan di luar office berlaku serentak, so faham2 je lah. benda yang kurang penting memang tak pandang langsung. even tv pun tak tengok lebih dua bulan hahaha...

okey laa panjang laa pulak membebel untuk 1st entry 2020 ni. macam biasa dan macam yang anies buat sebelum ni, anies nak announce nama2 blogger yang tetap support anies menerusi komen2 yang ditinggalkan khusus untuk entry dari 1 Oktober hingga 31 Disember 2019.

terima kasih banyak2 korang. walaupun tak update, tak BW korang tetap terjah dan bertanya khabar. bagi nama2 yang tak termasuk dalam list, anies tetap juga nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga. korang tetap 👍👍👍👍

berikan anies sedikit masa untuk membuat kunjungan balas ke blog korang ya. dan berikut senarainya. cekidaut!



nayfatimah rasyid - 70 comments
evi erlinda - 35 comments
sha mohamed - 31 comments
abdul kadir rusdi - 30 comments
nina mads - 29 comments
azhafizah mn - 25 comments
khir khalid - 24 comments
bang day - 23 comments
mamapp - 22 comments
nurul shahira - 19 comments

kepada blogger AZHAFIZAH MN, sila tinggalkan nama penuh, alamat dan nombor telefon. don't worry details takkan disiarkan.

nama-nama di atas akan dimasukkan dalam bloglist anies selama 3 bulan. tengok side bar sebelah kanan. 👉👉

dan jangan lupa, say hi & follow blogger2 hebat di atas ya! klik je kat nama-nama diorang tu. tak rugi kita panjangkan silaturahim sesama kita.

ehem... ye ke? hahaha

tu je untuk 1st entry di tahun 2020.
thanks 4 reading.
daaaa.....

KENAPA ADA SESETENGAH BLOG ANIES TAK BOLEH MASUK EH??? TOLONG CHECK...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

58 Your Words of Lo♥e

  1. Selamat tahun baru anies...all the best..semoga lebih konsisten lepas ni ye...

    ReplyDelete
  2. salam pagi selasa cik anies tuuh

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Welcome back Anies comel.. :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih atas penghargaan yang ohsem dan sentiasa meriah ini.. Semoga entry Anies akan kembali banyak di blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah hrp byk.idea nk dikongsi pd 2020 ni😊

      Delete
  5. Mualaikumussalam..
    Khabar baik 🌹🌹
    Terima kasih atas penghargaan ini.. Miss your written 😘😘

    ReplyDelete
  6. MOGA ANIES SIHAT SEJAHTRA WALAU SIBUK SELALU...TAHNIAH BLOGLIST

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru anies.. =)

    selesaikan urusan yg penting dulu..
    semoga dipermudahkan segala urusan.. =)

    ReplyDelete
  8. hehehe.. tahniah bt semua. termasuk jugak. nanti exchange hadiah top komen bila turun mentega berharga

    ReplyDelete
  9. Ok semoga bisa terus berlanjut di era yang baru tahun 2020 ini. Tetap semangat.😄😄

    ReplyDelete
  10. Masya Allah dapat hadiah lagi. Barakallah ut Cik Anies yang sanga bermurah hati berbagi rezekinya

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru semoga sukses selalu! Memang waktu berjalan dan tidak terasa ya

    ReplyDelete
  12. Wahh salam kenal. Baru pertama kali main ke blog ini :)

    ReplyDelete
  13. Blog takip etkinliği mi ? Tam anlayamadım ben... Çeviri yüzünden sanırım ... Bloguma dönüş yaptığınız için teşekkür ederim 😊 güzel bir yıl sizinle olsun ...

    ReplyDelete
  14. Selamat tahun baru Anies dah dua minggu pun.
    Pssttt... today negeri sembilan cuti sempena birthday YDPBNS eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat thn baru sis... huntung arr dpt cuti ;-)

      Delete
  15. Tahniah buat semua top commenters.
    Macam ada dari negara jiran jugak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah sis ada 2 org dr seberang. sorg lg dari US

      Delete
  16. Ternyata saya belum pernah beruntung juga
    Semoga tahun ini kebaikan hadiah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kenalah rajin bertangdang ke blog ini ya mas ;-)

      Delete
  17. Wah tak sangka mama pun Ada dlm list.. selamat tahun baru semoga tahun baru ni lebih menjanjikan kemanisan buat anies

    ReplyDelete
  18. Tahniahh semuaaa!! :D and Semoga tahun baru ni memberi tuah dan kenangan manis kepada kak Anies <3

    ReplyDelete
  19. tahniah kpd pemenang...jemputlah ke blog abe kie bila free. TQ.

    ReplyDelete
  20. Perfect post! Thank you for sharing:)

    https://redamancyy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Suerte con tus resoluciones, te mando un beso y te me cuidas

    ReplyDelete
  22. wah kalau saya bisa aktif di sini boleh deh dapat backlink gratis. sudah lama off jadi memulai awal

    ReplyDelete
  23. Iya ya, sudah hampir setengah bulan lebih belum update blognya kak Anies. Semoga sehat semuanya ya. 😄

    ReplyDelete
  24. Mbak Anies lama menghilang, ke mana aja? Wah, ternyata bagi-bagi rezeki ya.
    Selamat untuk semua pemenang.
    Mbak Anies tu orangnya baek hati, murah hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy sikit, mabk almaklumlah hujung tahun macam2 kerja kena siapkan

      Delete
  25. Niat sekali ya... sampai dihitung komentar tiap orang selama 3 bulan... coba kalau setahun mungkin nama saya masuk dalam daftar kayaknya..

    ReplyDelete
  26. Happy new year 2020 buat mem besar kita 🙋🏻‍♀️🎊

    Cheq pun tak berapa nak buleh BW sangat kadang2, biasalah masing2 pun ada komitmen yang lebih perlu diutamakan right, so dun worry tau....mari kita ceria2 selalu dan BW dalam keadaan chillax bila ada kelapangan ☕😎

    ReplyDelete
  27. terbaek.. tahniah kepada yang tersenarai.. ejulz kurang aktif tahun 2019.. harap tahun ni dipermudahkan. hehe

    ReplyDelete
  28. Waalaikum Salam Anies kedua paket telah sampai hampir bersamaan saya akan posting bersamaan pula keduanya semoga selalu erat persahabatan ini Salam Ziarah

    ReplyDelete
  29. hai dear anies ! salam tahun baru 2020 ! harap belum terlambat hehe. moga terus bersemangat berblog! mmuahhhhhh hehe

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah you are back :) Missed you in a while.
    Aww..my name in the list....Thank you so much!
    I appreciate it.

    ReplyDelete
  31. alaaaa namaku masih x tersenarai..

    ReplyDelete
  32. Semoga semua urusan Anies pada tahun 2020 ini dipermudahkan-Nya. =)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆