Terima kasih daun keladi blogger mamapipie

9:59 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

TERIMA KASIH banyak2 kepada blogger mamapipie atas hadiah yang diberikan ni. Alhamdulillah, ia dah selamat sampai ke tangan anies kelmarin.

parcel misteri tapi bila dah buka tak misteri lagi. oh ya... anies dapat hadiah ni sebab menjadi salah seorang top commentator kat blog mamapipie pada bulan lepas. korang boleh baca kat SINI ya.

tadaaaaa... nilah hadiahnya... speechless mak noks! hehehe tak pernah dapat hadiah macam ni. yelah... orang tak bermekap tetiba dapat hadiah macam ni, rasa macam.... arghhh!!! what can i do?? 🤣🤣🤣

bukan 1 tapi 7 u ols!!!! ia terdiri daripada mascara, eyeliner, matte lipstick, matte lip cream, lip liner, mascara brush dan glossy lip. betul ke mamapipie? anies main hentam je jenis2 mekap ni 🤣🤣🤣 then, lepas ni kenalah selalu buka video tutorial mekap 🤣🤣🤣

apa2 pun terima kasih sekali lagi kepada blogger mamapipie atas hadiah ni. so kepada korang yang nak juga merasa set mekap macam ni, haaa rajin2 laa komen kat blog mamapipie kite ni yek! dan jangan lupa follow blog beliau sekali. klik kat SINI untuk berkenalan dan follow blog mamapipie ya.

thanks 4 reading
daaa...

p/s menyambung BW lepas ni.

selagi korang tak nampak komen anies kat blog korang, maknanya blog korang tu ada masalah link / broken link / 403 etc... so tolonggggg laa take note ya. letih laa asyik membebel benda sama je...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

70 Your Words of Lo♥e

  1. tahniah awk! bestnya dpt set mekap.. i is jeles.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt kena rajin komen kt blog mamapipie tau mn tau ada rezeki dpt jg set mekap mcm ni

      Delete
  2. Pergh!! Manyak tu..
    Tak sabar nak tengok anies calit-calit kat muka.. mesti comel..

    ReplyDelete
  3. tahniah dapat hadiah. cantek la set hadiahnya.. warna dia sangat menarik. comel plak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...memula tgk je sy dah jatuh suka hahaha

      Delete
  4. Alhamdulillah... Cepat mekap cecantik 🤩🤩

    ReplyDelete
    Replies
    1. jap nk cari video tutorial mekap dulu hahaha

      Delete
  5. Alhamdulillah selamat sampai.. tq Anies rajin Komen kat blog mama Dan siap promote lagi dlm post ni haha.. Salah satu tanda terima kasih..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, cantik hadiah dari mamapipie..
    Semoga anies & mamapipie terus diluaskan pintu rezeki..

    ReplyDelete
  7. Seronokkan bila dapat sesuatu dari seseorang yang kita tidak jangka...

    ReplyDelete
  8. Ya udah itu hadiahnya buat saya saja
    Saya kan suka bermake up ria. :)
    Selamat atas hadiahnya ya

    ReplyDelete
  9. Canteknyaaaa set mekap itu. Makin meletop la Anies lepas ni 😉

    ReplyDelete
  10. tahniah krna dpt hadiah make-up tu.

    ReplyDelete
  11. tahniah anies akupun ada masuk list tersenarai disana

    ReplyDelete
  12. wow Fenty Beauty tu. Tahniah Anies. Boleh makeup² lepas ni

    ReplyDelete
  13. betul ke awak jenis tak bermake up...

    susah nak percaya jaman now hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sy bkn jenis bermekap bagai sbb dah semula jadi lawa hahahaahahahhahahahahah larikkkkkkkkk

      Delete
  14. sabor mem besar jangan membebel..nanti mekapkan I ye. Hehe

    ReplyDelete
  15. wahhh tahniah dapat hadiah. kelebihan blogger selalu terima hadiah hehe

    jom singgah www.hellokerja.com

    ReplyDelete
  16. wah selamat kak Anies.. yok ayok bermake up.. hiks

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, tahniah Anies.. moga ukhwah sentiasa diberkati Illahi.. aamiin :)

    ReplyDelete
  18. Wow this looks amazing!!      

    ReplyDelete
  19. Barakallah dapat gift dari sesama blogger

    ReplyDelete
  20. Tak sabar nak tgk anies makeup😍😍

    ReplyDelete
  21. Congratulations. The gift looks amazing, kena rajin bermekap lah lepas ni.

    ReplyDelete
  22. wow , bertuahnyaaa . Menarik dan pilihan bijak sangat kalau make up set di jadikan hadiah untuk blogger perempuan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu blogger lelaki mau mati kutu diorg hehehehe

      Delete
  23. Alhamdulillah.. Tahniah anies..
    Bolehlah lepas nie tengok wajah Anies dengan makeup ini.. :)

    ReplyDelete
  24. Wow, lepasni jangan lupa tepek muka bermekap kat sini okeh. Nak tengok la awek manis bermekap..

    ReplyDelete
  25. You are going to look more beautiful Anies.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆