Terima kasih + penghargaan untuk 'suku pertama' 2019

1:59 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Alhamdulillah...

nampaknya plan dari tahun lepas dapat dilanjutkan ke tahun ni...

terlebih dahulu, anies nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada kawan2 blogger yang sudi drop komen kat blog ni. your comments = your support.

adat dunia berblogging kan... macam tu laa... orang datang rumah kita, kita layani sebaik mungkin. kita bertandang ke rumah orang, pun begitu juga... ceh wah! berjual beli pantun pula kau yek!😆😆😆😆

bagi yang masih blur, penghargaan ini diadakan untuk menghargai komen2 yang ditinggalkan untuk entry dari 1 Januari - 31 Mac 2019.

ada yang komen 3-4 kali dalam satu entry pun, anies kira sekali.

dan untuk kali ni, anies berbesar hati kerana ada blogger dari jiran kita yakni Indonesia yang sudi singgah blog ni. terima kasih mas!

seperkara lagi, hadiah2 anies akan pos pada bulan hadapan. harap bersabar ya. jangan risau, hadiah2 tu takkan lari ke mana laa...

okey, dan berikut senarainya.

cekidaut!



1. sha mohamed (40++ comments)
2. nur zarini ismail (30++ comments)
3. khir khalid (30++ comments)
4. nayfatimah rashid (30++ comments)
5. ejulz (30++ comments)
6. nina mads (30++ comments)
7. cik nor (20++ comments)
8. farah (20++ comments)
9. ridsal (20++ comments)
10. himawan sant (20++ comments)

(update)

kepada blogger ridsal dan himawan, sila berikan FULL NAME, HOME / MAILING ADDRESS & TEL. NUMBER untuk process penghantaran hadiah.

lagi satu, jangan lupa terjah blog para commentators di atas ni ya...

so, akhir kalam terima kasih sekali lagi. harap korang tak serik untuk berkunjung ke blog ni lagi pada masa depan...

thanks 4 reading.
daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

88 Your Words of Lo♥e

  1. alhamdulillah..terima kasih anies..muahhh cket...nama kita tersenarai lagi kali ni..hehe

    ReplyDelete
  2. waaa...ada hadiah untuk pengomen tegar ye...tahniah buat semua!

    ReplyDelete
  3. Waaahhh...ada pembaca dari negara sebelah yeaa.. Alhamdulillah semoga terus berkarya

    ReplyDelete
  4. wahhhh syoknya diorang top commentators. tahniah!

    ReplyDelete
  5. hiks..hikss..hiksss..... Ibuuu.....!!! saya ngak dapat HADIAH dari blog ini, hiks..hiks..hiks.... apa salah dan dosa saya,hiks..hiks...hiks.... Padahal dari kemarin saya rajin koment.

    # Mudah2an Hadiahnya Nyasar kealamat saya, hahahah atau hadianya Pakai Alamat saya saja yach, Setujuu....!!!! Deal Or No Deal... !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mas tak salah apa2..cuma jumlah comment nya agak kurang...tak mengapa... mungkin rezeki di lain hari...

      Delete
    2. di lain hari , masih berhadiah juga yach mbak ?

      Delete
    3. ya mas. tunggu June, saya umum top commentator untuk suku kedua 2019

      Delete
  6. Wih blogger dari malasyia toh, salam saya dari Indonesia. Mari eratkan tali silahturahmi :)

    ReplyDelete
  7. Murah rezeki Anies..
    Sha nampak nama Sha disitu.. 🙈🙈

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada rakan bloggers yang tersenarai. You all memang awesome!

    ReplyDelete
  9. wah selamat untuk teman-teman sudah dapat penghargaan, semoga sukses semua amin :)

    ReplyDelete
  10. Kunjungan perdana ke blog ini.
    Semoga next time saya yang beruntung.
    Terima kasih infonya
    Salam hangat dari Jombang

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH PENERIMA HADIAH ANIES ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  12. alahai.. terlepas lah kita.. sayang nyaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak cuba lg ;-) kalau dpt kita g pakistan sama2 eh ehhh

      Delete
  13. yeayyyy.. masih tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  14. Nama kita tersenarai. Hehe :D

    By the way, I've decided to call you kak Anies instead of Anies je or Datin Anies (lol) sebab nampak kak Siti call you kak Anies. Rasa macam awkward pula kalau panggil Anies Anies je. Hehehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. pggl datin laa hahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahaha

      Delete
  15. semoga dipermudahkan segala urusan., aminn

    ReplyDelete
  16. Tahniah semuaa.Baguslaa kak anies suka memberi. Moga murah rezeki. <3

    ReplyDelete
  17. Terima kasih kak anies penghargaannya. Semoga kakak murah rejeki selalu, amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. jangan lupa, saya butuhkan details ya mas...mau hantar hadiahnya

      Delete
  18. Akhirnya nama saya tidak lolos, kasihan benar diri ini. Tapi tidak apalah, mungkin akan menyusul dilain hari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus rajin komen mas😊😊tak mengapa akan datang pasti ada rezeki

      Delete
    2. hahahah.... sama Mas saya juga senasib.sama - sama blog kalah pamor atau kharisma, hkhkhk..😊😀😂

      Delete
    3. apa2 pun terima kasih kerana kalian sudi menjenguk blog ini.

      Delete
  19. Hai kakaku. Baru sempat muncuk aku. Wooww ada gift. Semoga rezekinya selalu berkah ....
    Dan semoga silaturahimnya selalu terjaga untuk kita semua.

    Untuk bang ridsal n bang Hima, jangan lupa makan-makan ya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai mbak... sihat ke? ya... nanti boleh minta sedikit hadiahnya dari mas ridsal dan mas hima ya hehehe

      Delete
    2. Hihi sehat kak alhamdulillah. Hanya kemarin mood hilang gtu aja heheh.
      Humm aku bru kenal blog ini di bulan maret hehehe.

      Iya. Aku dh dibagi hadiahnya sama mereka. Senyuman je kwkwkw. Sudah cukup hihihi

      Umm smoga kapan" bsa dpt hadiah dri kak Anis dah😂😂dan bsa kash hadiah juga sprti kak Anis hihi. Aamiin.

      Delete
    3. Alhamdulillah... biasalah tu... mood turun naik ;-)

      insya allah...ada rezeki pasti tidak ke mana

      Delete
  20. Wah baik banget yang punya rumah ini mau ngasih oleh oleh sama yang bertamu😊
    Moga kebaikan mbak anies di berikan pahala dan rezeki yang baik amin

    ReplyDelete
  21. OhMyGod ..
    I feel surprise membaca artikel ini, ada namaku disana :)

    Terimakasih banyak, kak Anies.
    Senang rasanya bisa menjalin persahabatan blogger antar negara dan kak Anies salah satunya :).
    Semoga persahabatan kita langgeng ya, kak. Amin.

    Untuk maksud kebaikan kak Anies, aku mengucapkan banyak terimakasih sebelumnya ya.
    Aku kasihan kak Anies mengeluarkan beaya pengiriman paket yang besar ke Indonesia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 jangan lupa berikan details ya. saya mau post mulai bulan hadapan. harap dapat kerjasama dari pihak mas😊

      Delete
    2. Baik, kak Anies nanti kukirimkan details ke emailnya kak Anies.

      Terimakasih banyak, ya.

      Delete
    3. nanti hantar ke email yang sudah saya beri itu ya... terima kasih ;-)

      Delete
    4. ehemzz yang dapat hantaran hadiah...asyikkkk...

      Delete
  22. dahulu at 2010's, selalu ada post macam ni, dan hadiahnya adalah gambar 'award'. lepas tuh, penerima hadiah membuat post untuk 'ucapan terima kasih' telah mendapatkan 'award'.
    and ini beda, you really so serious hingga meminta email address and phone number. mantul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sekadar menghargai mereka... kalau boleh saya mahu beri kepada semua. insya allah moga ada rezeki untuk saya buat begitu untuk semua yang datang komen blog ini. aminnnn

      Delete
    2. terima kasih kerana sudi tinggalkan comment di blog ini...

      Delete
  23. Selamat buat mas Himawan dan mas Ridsal ya. Untuk yang lain tetap semangat.😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih, kak Eny :)

      Ayook, kita semua rajin saling menjalin silaturahmi antar blogger dengan rajin meninggalkan jejak berkomentar ...
      Jangan hanya jadi silent reader saja 😉

      Delete
    2. harap begitulah... terima kasih mbak eny

      Delete
  24. tahniah semua !! hampa memang rajin2 ngak dapat kejar depa ni.
    heheheh thanks juga akak selalu singgah blog saya =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jg siti yg selalu singgah blog x seberapa ni ya ;-)

      Delete
  25. Lama x singgah sini.. tahniah Kepada Pemenang..

    ReplyDelete
  26. wah jadi pengen juga nih dapat penghargaan dan tanda terimakasih dari kak anies, harus rajin berkunjung ke blog kak anies ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya insya allah kalau mas rajin berkunjung ke sini sy pasti menghargainya ;-)

      Delete
  27. Saya mesti datang sini lebih sering lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya harap next appreciation giliran mbak lantana pula ;-)

      Delete
  28. tahniah kepada semua yang terpilih

    ReplyDelete
  29. Tahniah! buat mereka yang rajin komen-komen.
    Semoga blogger Anies bertambah-tambah rezekinya.

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah.. terima kasih Anies. Tahniah juga buat rakan2 yg lain. Semoga ukhwah sentiasa diberkati.. aamiin :)

    ReplyDelete
  31. wah tahniah semua.. bila scroll komen, ramai juga blogger dari negara jiran. menarik

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. ini yang membuat saya semangat untuk aktif ngeblog, siapa tahu bulan depan saya bisa mendapatkan penghargaan dan hadiah dari kak anies ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chaiyok2 mas... saya akan kumpul top commentator setiap 3 bulan... mudah2an ada rezeki mas dari blog ini. terima kasih kerana menyokong

      Delete
  33. Ui..ada nama kat atas tu. Rasa macam dah lama tak komen sebab sekarang punya teruk penyakit M datang..sorry lambat balas BW

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya tahniah! x pe... faham sgt dah sbb sy pun mcm tu jg hehehe

      Delete
  34. tahniah semuaaa.. tak bt lg entri ni.. alahai jgn marah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆