Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

9:47 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Dalam minggu ni, rasa macam nak join GA sahaja... so salah satunya adalah GA anjuran sahabat kita kita ni... mem Farah 😎

so, jom kita support dan join GA ni!

klik banner ni ☝☝☝☝☝☝tau!

note to Farah: Name one of my favourite voices for the past 8 years... err.. sorry... tak tau jawapannya... 😂😂

good luck untuk yang menyertainya!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. Thank you for joining, Anies. I don't have my phone right now, so I couldn't check my Instagram account? Hopefully, I'll see you on my follower list?

    By the way, dah lama dah nak tanya. Boleh ke panggil Anies je or kena panggil kak Anies ya? Sebab saya panggil kak Sal, kak Sal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pggl datin anies je... kalau datin seri rs cm tua pulak kah kah kah

      Delete
    2. jangan panggil abang udah le..haha

      Delete
    3. Baiklah Datin Anies. hehehehe :D

      Delete
    4. panggil mem nis je senang dan org lain xtahu

      Delete
    5. sal: ko siap!
      nina: eh eh...
      farah: 😆😆

      Delete
  2. Good luck dear Anies
    Moga ade rezeki bulan Ramadhan

    ReplyDelete
  3. Goodluck dengan giveaway ni anies :)

    ReplyDelete
  4. Good luck and success always,kak Anies

    ReplyDelete
  5. Good luck Anies! Siqah nak join GA ni nanti :D

    ReplyDelete
  6. belum join... rajin naaa joinn

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆