Main2 mata dengan Vladimir Smicer dan Patrik Berger @ LFC World 2016

10:28 am

✿...السلام عليكم✿

Kalau sebelum ni kami dah pernah 'main-main' mata dengan Luis Garcia (boleh skodeng kat sini) dan 2 minggu lepas, sebab tak de kerja nak buat, kami pergi ke IOI Mall Putrajaya semata2 nak jumpa bekas pemain2 team kegemaran kami... siapa lagi kalau bukan JDT Liverpool FC!

kedatangan Smicer dan Berger adalah bersempena LFC World Tour dengan kerjasama Malaysia Airlines sebagai official global airline partner mereka.

selain Smicer dan Berger, Robbie Fowler dan juga Bruce Grobbelar turut hadir ke sini tapi kami tak jumpa pun depa ni sebab sesi bertemu peminat berlangsung dua hari sebelum tu. lagi satu kami dah pernah jumpa Fowler. so dah macam tak heran daa... cuma Grobbelar je tak jumpa lagi. next time jumpa laa tu nanti...

nak menceceh apa lagi ek? korang layankan je laa pic yang ada ni yek!

agak2nya ada tak nanti MAS akan buat pendaratan kat John Lennon Airport? mmm...

gelap laa pulak... masa ni kitorang tengah beratur nak amik autograf tapi Smicer tak sampai2 lagi...

3 pakwe ensem Liverpool FC ehem! 😍😍

view dari tingkat atas...

masa ni tak ramai lagi...

yang ni kalau tak baca pun tak pe sebab fans LiverpoolFC dah hafal punyalah! petik jari je boleh jawab hehehe

Anfield... mu tunggu aku datang!

jenuh nak tunggu... ramai pulak tu...

setakat piala AFC tu... apa kelas kan Sal....😂😂😂😂

jangan cakap hakak tak payung... jersi ori autograf pun ori tau! ni sign Smicer...

kami tak dapat nombor untuk sesi bersama Berger sob sob... tapi tak pe laa... janji dapat tengok depan mata. ni kali kedua anies jumpa Berger... dia memang tak berubah walaupun dah tak jadi pemain profesional.

ni laa Smicer a.k.a Istanbul hero... dalam tv nampak kecik je bila dah tengok depan2, boleh tahan tinggi juga mamat ni! sebenarnya ni pun kali kedua anies jumpa dia.

bak kata abang... hanya legend je yang boleh pegang... 😊😍😍

we're Scousers.... tra la la la... 👍👍👍👍👍

okey tu je... YNWA!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. untungla cik kak gorjes anies dpt bertentang mata dgn ciksal tuuu., hehe2

    ReplyDelete
  2. WAH HEBBATNYA SAL ANIES DPT JUMPA DGN HERO BOLASEPAK TERKENAL TU MEST TIDUR MLM PUN TERMIMPI-MIMPI...HEH..HEH..GURAU JE

    ReplyDelete
  3. Scousers celup..hehe. Bila Gerrard nak datang oiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan tak pergi...rupanya ada juga hehe

      Delete
  4. Memang legen yang boleh pegang piala tu.

    ReplyDelete
  5. Wahh.. Seronoknya dapat bertemu dengan pemain idaman. Kiranya pemain legend la tu kan.

    Selamat tahun baru. =)

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. baru nak cari kak sal kalau2 ada menyelit.. sekali memang ada lah...

    ReplyDelete
  7. WAK ingtkn dh komen sini ., huhu2

    ReplyDelete
  8. datang melawat... lama x menjengah blog ni. tak sangka peminat tegar bola sepak rupa nyer.

    ReplyDelete
  9. Whoaaaa! Ni dah bertentang mata leh tidur lena tak ni? :)

    ReplyDelete
  10. Wah.. untunglah dapat tengok depan mata...

    ReplyDelete
  11. baru tertanya-tanya ajak SalbiahM tak....tengok2 gambar di bawah ada dia...hehheeh

    ReplyDelete
  12. seronokla kan dapat jumpa team yang diminati hehe

    ReplyDelete
  13. Wow! face to face gitew!
    Mrs. A minat MU walaupun sekarang dah haru-biru.
    Ooopss sorry ini citer Liverpool ek?

    ReplyDelete
  14. saya tak kenal siapa pakcik tu.. x minat bola.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xminat bola, xjantan la awok pha is...;-)

      Delete
  15. xminatttt.... xdpt pgg dpt tatap pun ok la kan...;-)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆