Tergeliat lidah

11:44 am



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. amboi qila pun tergeliat hahahahahah

    ReplyDelete
  2. panjang bebeno nama tempatnya :)

    ReplyDelete
  3. Seriusly?? Haha. Bukan setakat tergeliat. Memang takleh sebut terus! Haha :P

    ReplyDelete
  4. ni mesti kat New Zealand kalau nama gini

    ReplyDelete
  5. kalau dibiasakan tentu xtergeliat lidahnya...

    ReplyDelete
  6. dah macam lucah pun ada...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Hohoho... apa ke benda nya tu

    ReplyDelete
  8. ingatkan bahasa utara yang disambung-sambung tadi

    ReplyDelete
  9. Bukan tergeliat lidah...nak sebut suku kata pertama pun belum tentu..huhu

    ReplyDelete
  10. Mak aihhh panjangnya nama! Mentara nak sebut penuh nama tempat tu dah selamat pergi dan balik ;)

    ReplyDelete
  11. Hadoi, matiklah nak menyebut nama tempat kat taxi driver. Entah idea sapa lah bg nama panjang gini. Sengsara, haha :p

    ReplyDelete
  12. bukan kata tergeliat...terkehel semua ada perghhh

    ReplyDelete
  13. sampai dkt hanga terus malas nak eja sampai habis... hahahaha biar betui ada nama tmpt pnjang sampai mcm tu skli... huhuhu dkt mana yer tu...

    ReplyDelete
  14. huahuahua.. tak apalah.. kalo terpaksa pegi sini kita print je sesiap nama tempat ni..

    ReplyDelete
  15. Susah nak menyebutnya.. memang tergeliat lidah.. hehe..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆