Sarapan hari ini... II

10:58 am

✿...السلام عليكم✿

Dah lama tak pekena nasi lemak kat Taman Melati, sebelah car wash. disebabkan pagi tadi ada delivery, so sebelum pergi kerja singgah kat sini.

nasi lemak kat sini memang mabeles! serius cakap! sedap 100%! so, pagi ni anies campurkan nasi lemak dengan ayam masak kunyit. perghhh... memang terangkat. sedar2 dah tinggal kertas je... Alhamdulillah... harga? RM5. okey laa tu...

kat warung ni, selain nasi lemak ada juga roti canai dan makanan dari Pantai Timur seperti laksam, nasi dagang, nasi kerabu etc. semuanya sedap2.

warung ni dibuka setiap hari dari jam 7 pagi hingga tengah hari.

kalau2 yu ols datang ke Taman Melati, singgah2 laa kat warung ni yek!

BW sebelah petang / malam... mem besar kena berkemas!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. akak plak terliur ni ha....adehhh...laparrrr

    ReplyDelete
  2. Boleh nak singgah bila sampai sini nanti.

    ReplyDelete
  3. nasib baik kertas pun mem besar tak makan sekali ye...

    ReplyDelete
  4. sedapnya nasi lemak taman melati kalau nak rasa kena cari

    ReplyDelete
  5. Nampak pun mabeles dan menyelerakan

    ReplyDelete
  6. Nampak pun mabeles dan menyelerakan

    ReplyDelete
  7. Ala, pantang betul dengar nasi lemak sedap ni. Kita jeles ! T_T

    ReplyDelete
  8. Anies....kakpb sihat😒 sakit sikit biasalah. Anies ckp blog ada virus? Akak taktau la. Anies ajar mcmana nk buat. Email akak boleh? surizana@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Anies....kakpb sihat😒 sakit sikit biasalah. Anies ckp blog ada virus? Akak taktau la. Anies ajar mcmana nk buat. Email akak boleh? surizana@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. yummy...

    PS: haah anis, ada rasa terkilan jugak la dalam hati...nape buat cmtu...ckap je la harga fix, xde less...xde diskaun...

    ReplyDelete
  11. tengok gambar pun dah terliur..mmmm..sedapnya

    ReplyDelete
  12. hehehe.. sedap juga tu tp kt area sini nasi lemak mcm ni masih lg RM 2.
    kalau masak sendiri lg bestkan mkn tmbah2

    ReplyDelete
  13. Sedapnya. Dah la tgh lapar ni..

    ReplyDelete
  14. Memang nampak sedap nasi lemak tu..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆