Layan tekak - 8th Street Coffee Melaka

11:37 am

✿...السلام عليكم✿

Bulan lepas dah rasa. memang sedap. yang penting tak terlalu manis. then semalam, singgah lagi. sebab tekak dah meronta2 nak rasa flavor lain.

bila dah sampai, pening kejap. tak tahu nak pilih. akhirnya white coffee jadi pilihan. okey laa tu. 'pengubat mata' supaya tak mengantuk sepanjang drive Melaka - KL.

Alhamdulillah... lepas gian ;-)

more info pasal 8th street coffee ni, klik kat SINI ek!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. sedapnya... Ahlam xminum kopi tapi yg nmpk sedap.. hehehe

    ReplyDelete
  2. sekarang ni dah mcm3 jenama coffe dah keluar kan

    ReplyDelete
  3. aku pun pencinta white coffee

    ReplyDelete
  4. salam kak, sodap nye,,,, sejuk sejuk cenggitu

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini anies...Alhamdulillah anies....

    ReplyDelete
  6. Siap ada nama ye kat bekas dia. Hehe :)

    ReplyDelete
  7. 8th strest coffee ni kat area mana sis anies. Nak jugak rasa..macam best je

    ReplyDelete
  8. Sedapnye, nak2 minum time cuaca panas...harga boleh tahan tapi jauh...;-(

    ReplyDelete
  9. Itu jer..
    Janji sendawa kopi...kn

    ReplyDelete
  10. macam-macam flavor ada ye.Ingatnya coffee je

    ReplyDelete
  11. wow! setaraf macam Gloria coffee dah.. terbaik!

    ReplyDelete
  12. nk ke melaka jauh sgt.. hehe. nasib baik kt sini ada 2 kedai ala2 mcm ni :)

    ReplyDelete
  13. White coffee memang dap dap dap!

    ReplyDelete
  14. Minum kopi ni kadang2 buat ketagih

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆