Green tea by Pirate Coffee

2:59 pm

✿...السلام عليكم✿

Otw balik ambil kereta tadi, singgah sekejap kat Plaza Idaman, Gombak. nak pekena kopi sat.

semalam mengidam cendol, tapi cendol tak ada. hari ni mengidam kopi, so mem besar terus pecut ke sana.

sampai je. customer tak ada. so, hulala laa kita...

bila dah sampai, tak tahu nak minum apa.

last2 pilih yang ni. tak jadi nak pekena kopi.

cam ne rasanya?

okey not bad. tak terlalu manis.

yang ni pulak, once kalau yu ols datang, beli cup yang berharga RM5, dapat laa 1 stamp. kumpul 10 stamp nanti boleh redeem dengan 1 cup FOC.

okey, tu je...

p/s masih belum sempat berBW. esok ya... boleh komen borong nanti ;-)

SELAMAT TAHUN BARU 2016

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

16 Your Words of Lo♥e

  1. Nampak cam sedap jerk.. kena carik laa nie.. :)
    Selamat tahun baru Anies..

    ReplyDelete
  2. mana tutorial video dh dilit letteww ., ;p

    ReplyDelete
  3. dah prnah rasa mocha n hazelnut.. sedappp!

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru 2016
    Salam singgah :)

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru 2016
    Salam singgah kak :)

    ReplyDelete
  6. sedap ke pirate coffee ni? logo macam starbuck dah. harga taraf starbuck gak ke?

    ReplyDelete
  7. belum pernah cuba lagi .. nampak sedap sebab cup dah macam starbucks kan :)

    ReplyDelete
  8. Wahh best ni kopi lanun hihii... :D

    ReplyDelete
  9. Tak pernah merasa green tea ni

    ReplyDelete
  10. Mcm kad loyalty boost lah.
    Cuma boost tu harganya 15++each cup.
    Hi hi hi.
    Rabak poket i.

    ReplyDelete
  11. sedapnyaaah green tea feveret huda tuu

    ReplyDelete
  12. penah nampak kwn2 KL minum ni. lebih kurang mcm borders tea di utara

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆