Eeewww... gigi kuning...

10:03 am



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. gigi kuning sihat ... tapi kalau kuning melampau macam kotor la pulak :)

    ReplyDelete
  2. kalau putihkan gigi akan lemahkan gigi ... kalau scaling/ cuci gigi ok kot? kan :)

    ReplyDelete
  3. Ahlam prnah tnya doc gg sal nih.... hahahaha

    ReplyDelete
  4. Ouch! kuning macam tu??
    Sedikit ngeri walaupun bersih dan kuat.

    ReplyDelete
  5. Yes indeed gigi kuning tu actually mmg lagi kuat dan less sensitive
    tapi tulah klu putih nampak bersih je.. dedua ade pros n cons. x best nyer

    Jom Terjah : Fesyen Lelaki Popular yang.. Perlu ke?

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah
    Ada gigi...byg klu tk ada gigi...hihi

    ReplyDelete
  7. Jadi Zumal tak perlu nak risau dengan kekuningan tu lagi ^-^

    ReplyDelete
  8. aaaaaaa.. !! appointment doc gigi lagi 2 minggu.. huwaa mula nebes skarang..

    ReplyDelete
  9. Nampak 'kureng' lah pulak kalau dah kuning macam tu :(

    ReplyDelete
  10. Eughhh. Kalau light yellow ok rasanya, tanda gigi sihat. Tapi kalau dah kuning pekat macam berkarat, euuuwwwww. Pengsan mak nak tengok gigi mu :p

    ReplyDelete
  11. Kalau kuning semulajadi ok juga anies.. tapi kalau kuning sebab tak jaga elok tak elok..

    ReplyDelete
  12. gigi cantik tersusun da tapi kuning macam pelik pula..hehe

    ReplyDelete
  13. oh ye..baru tahu..gigi kuning bersih sihat

    ReplyDelete
  14. yeke.. haha. bukan org tgk geli ke

    ReplyDelete
  15. baru tau ni anies rupanya kalau gigi kuning tu sihat yer...hihi

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆