Cendol

2:58 pm

✿...السلام عليكم✿

Lambat bersiaran hari ni... ada meeting sampai ke tengah hari.

cuaca kat luar panas berdenting. nak buka mata pun susah.

kalau dapat cendol time2 gini... peerrghh... memang heaven!

any suggestion tempat makan cendol yang sedap sampai menjilat sudu dan mangkuk? ;-) jangan cakap cendol buaan sendiri ekk...


p/s BW petang nanti..

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. tringt wak cendol pantai pontian yg sedap., hehe2

    ReplyDelete
  2. Nak cendol gak,...kat sini panas terik!

    ReplyDelete
  3. perghh.. macam sedap je tengok,, nak-nak tengah musim panas ni,,,

    ReplyDelete
  4. Alamak. Terliurrnya. Cendol oh cendol. :P

    ReplyDelete
  5. adoii petang2 camni mmg sedap pekena cendol..

    ReplyDelete
  6. haih.. sedapnya. tengok gambar, teringin pulak nak basahkan tekak ni..

    ReplyDelete
  7. perghhh ... terliur tgk wehhh

    ReplyDelete
  8. MAI LA PENANG..BANYAK TEMPAT JUAL CENDOL YANG BEST2..HAHAHAH

    ReplyDelete
  9. pergh..macam sedap je cendol ini

    ReplyDelete
  10. Sedapnya.. kalau kat Bangi ada 1 port.. .kat tepi Tasik Cempaka.. Laksa & Cendol.. mmg sedapp

    ReplyDelete
  11. Pns terik lgu ni mmg sdp hirup cendoi...awat tk hntaq sebungkuih kt kita....

    ReplyDelete
  12. Cuaca panas dapat cendol memang sedap..

    ReplyDelete
  13. sedapnya pekena time petang2..

    ReplyDelete
  14. tengah hari macam ni ... dapat cendol memang syok la :)~

    ReplyDelete
  15. ya Allah sedapnyaa cendol T_T craving

    ReplyDelete
  16. Sedapnya pekena cendol musim panas macam ni..

    ReplyDelete
  17. ya ampun.. harini paling perit. asyik tgk makanan jelah. haha

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆